Stereo degjuese veshi me mikrofon dhe USB

Stereo degjuese veshi me mikrofon dhe USB

€24,00
Prodhuesi:LOGILINK
Kodi i Produktit: H210348
Stock Instock

Overview

Stereo degjuese veshi me USB Keto degjuese kualitative veshi me USB dedikohen per Music, Gaming, Internet, Telefone dhe Web programe. Kan nje dizajn e...


Stereo degjuese veshi me USB 

Keto degjuese kualitative veshi me USB dedikohen per Music, Gaming, Internet, Telefone dhe Web programe. Kan nje dizajn ergonomik qe pershtaten mire ne laper te veshit qe mundesojn bartje te gjate te tyre si dhe japin nje zerim shume kualitativ. Posedon ne kabell komanduesin per rregullim te zanit, on/off per aktivizim dhe deaktivizim te mikrofonit dhe te degjueses, indikatoret, portin AUX per me lidhe edhe nje degjuese veshi ekstra.

Image Client
info@blej24.com
(+383) 038/222-851
Bregu i Diellit, Blloku 17
Prishtine, Kosova