Antene per programe analoge dhe digjitale 18 dB

Antene per programe analoge dhe digjitale 18 dB

€44,00
  • 2 ose më shumë €38,00
Kodi i Produktit: G935182
Stock Instock

Overview

Anten kualitative per programe digjitale toksore HD dhe programe analoge. Antena eshte e paisun me filtera qe mos te pengohet nga telefonia mobile 4G....

Anten kualitative per programe digjitale toksore HD dhe programe analoge. Antena eshte e paisun me filtera qe mos te pengohet nga telefonia mobile 4G.

Artikuj te ndryshem

Image Client
info@blej24.com
(+383) 038/222-851
Bregu i Diellit, Blloku 17
Prishtine, Kosova