Drite LED E Vogel E Punes Me Zmadhues 3x dhe Ultraviolet LED

€14,00
Prodhuesi:Proskit
Kodi i Produktit: h268190
Stock Instock

Overview

Drite LED e vogel e punes me zmadhues plus ultraviolet Nje drite praktike me 8 drita normale LED per pune te ndryshme me zmadhues 3-here (8-Dioptri...

Drite LED e vogel e punes me zmadhues plus ultraviolet

Nje drite praktike me 8 drita normale LED per pune te ndryshme me zmadhues 3-here (8-Dioptri) si dhe me 1 drite LED UV ultraviolet

Madhsia e lensit 56mm

Punon me 3 bateria normale AAA qe nuk jan ne paketim, por kemi ne stok.

MA-019

Image Client
info@blej24.com
(+383) 038/222-851
Bregu i Diellit, Blloku 17
Prishtine, Kosova