Program Bashkepunetori

Blej24.com - Online Shop programi i bashkepunetoreve eshte falas dhe u lejon anetareve te kene te ardhura duke vendosur links ne faqet e internetit ku ata reklamojne Blej24.com - Online Shop ose produkte te caktuara. Te gjitha shitjet qe behen duke zgjedhur ato linke, sjellin bonus per bashkepunetorin . Bonus baze tani per tani eshte 5%.

Per me shume informacion vizitoni faqen pytje-pergjigjeve (FAQ) ose lexoni kushtet e marreveshjes te bashkepunetoreve.

Bashkepunetor i ri

Nuk jam bashkepunetor ekzistues.

Shtypni vazhdim qe te krijoni nje llogari bashkepunetori. Llogaria juaj si bashkepunetor nuk lidhet me asnje menyre me llogarine tuaj si klient.

Vazhdim

Hyrja bashkepuntorit

Jam bashkepunetor.

Humbja e fjalekalimit