Kamera te fshehura

Grid View:
-42%

Kamere e fshehur ne kuti te senzorit te levizjes

€42,00 €72,00

Kamere profesionale e fshehur ne kuti te senzorit te levizjes. Ideale per vende ku nuk deshironi te shihet kamera si dhe per vezhgime. Professional..

Kamere e fshehte ne forme te ores se dorez Full HD

€52,00

Kjo kamere e zgjuar me HD 1080P video inqizim mbështet 32GB Micro SD card.Produkti mund të perdoret për: intervistë, inqizime mësimore, siguria në sht..

Kamere e fshehte ne forme te USB

€66,00

Kjo kamere qe eshte identike me nje USB Stick bene inqizim te mesheft pa u verejt te video dhe audios. Mund te vendoset p.sh. ne tavolin dhe pa u..

Kamere e fshehte ne forme te varses se teshave,

€66,00

Sipas deshires dhe nevojes, ju mund te beni nje termin tek ne dhe ne nje hapsire te posaqme te ua prezantojme ato. - HD Kamere e fshehte ne for..

-59%

Pasqyre me kamere te fshehur

€70,00 €169,00

This security mirror is ideal to secure your shop in two ways. The mirror can be used to observe corners and corridors, while the built-in hidden came..

Shpiun dere - Interfon me kamere me ngjyra 2.4''

€118,00

Shpiun dere - Interfon me kamere me ngjyra 2.4'' Me kete shpiun dere mund te siguroheni qe mos te befasoheni nese dikush i padeshirum eshte prane d..

Shfaq 1 nga 6 nga 6 (1 Page)
bookmark rocket phone