Dome

Grid View:
-35%

Dome kamere vezhguese me ngjyra per perdorim te brendshem.

€25,00 €38,50

Dome kamere vezhguese me ngjyra per perdorim te brendshem.  Numri i Pixel 512 x 582   Colour Dome Camera For Internal Use With 4mm ..

-36%

Kamere kualitative per vezhgim brenda objektit

€35,80 €56,00

Kamere kualitative per vezhgim brenda objektit Kjo kamere e bardhe kualitative per vezhgim gjate dites dhe nates dedikohet per brenda obvjektit. Ka..

-36%

Kamere kualitative per vezhgim brenda objektit

€35,80 €56,00

Kamere kualitative per vezhgim brenda objektit Kjo kamere e zeze kualitative per vezhgim gjate dites dhe nates dedikohet per brenda obvjektit. Kame..

-41%

Mini & standart dome me ngjyra / Sony CCD

€47,00 €79,00

Kamere dome origjinale me foto te kjarte, me ngjyrna dhe foto kualitative, me 420 vija, 0.5LUX. Rekomandohet Adapteri qe mund ta gjeni me poshte..

Shfaq 1 nga 4 nga 4 (1 Page)
bookmark rocket phone