Bartes I infraredit - IR (teledirigjuesit) komandim deri ne 6 paisje

€92,00
Prodhuesi:
Kodi i Produktit: D346381
Stock I disponueshëm

OverView

Komandim i 6 paisjeve me dyer te mbyllura.

Product Description

Komandim i 6 paisjeve me dyer te mbyllura.

Kjo paisje mundeson komandimin e aparateve te ndryshme  si Receiver ( IPKO, Kujtesa, DreamBox, Digitalb etj), DVD, Video dhe te tjera edhe pse jane te fshehura pas dyerve te komodines pas televizorit ose perball ne dhomen tjeter. Ideale kur nuk deshirohet qe te shihen paisjet dhe te fshehen kabllat. Montim i lehte dhe i shpejte Plug&Play. Punon me te gjitha llojet e paisjeve HD, Video, Audio perforcues i zerit.

Invisible Control 6 XTRA

Invisible IR Blaster Remote Extender

  • Operate your A/V equipment even through closed cabinet doors
  • Operate your A/V devices with ease without having to have them in view.
  • With the exception of the very small IR receiver, the complete set can be located completely out of sight.
  • Very easy and rapid to install as a result of new infrared technology (IR blaster LED). No need to stick LEDs to your devices. Place the IR Blaster LED where you like in the cabinet or TV unit and then operate all of the AV devices located in this section.
  • Works with almost all brands and models and is also suitable for new IR code formats (such as RC-MM) which are used in many new HD devices and digital TV decoders. 
  • Incorporates new IR filter techniques for use in the vicinity of Flat Screen TVs (Plasma, LCD and LED), indirect sunlight and energy-efficient light bulbs.


Kushtet e Blerjes Online


Funksionimi i Blej24.com dhe kushtet e blerjes online janё bёrё me qёllim qё i gjithё procesi tё jetё sa mё i thjeshtё dhe i pёrdorueshёm nga tё gjitha kategoritё & grupmoshat.


Pra nё Blej24.com funksionimi ёshtё njёsoj si ai fizik, produktet janё tё ndara nё kategori dhe nёnkategori, mund tё zgjidhni me rradhё produktet qё dёshironi dhe t’i fusni nё shportёn virutale, nё fund do tё keni totalin e shumёs pёr tё paguar, sigurisht edhe tek shporta virtuale mund tё hiqni dhe shtoni produkte si tё ishte njё shportё fizike. Me tё konfirmuar blerjen,brenda pak minutave tek numri i telefonit qё do tё jepni do tё telefonojё njё operatori I yni, i cili do tё konfirmojё produktet e blera, shumёn totale dhe adresёn e detajuar pёr dorёzimin,eventualisht dhe orarin nqs nuk doni qё dorёzimi tё bёhet menjёherё por nё njё orar tё caktuar.Pas konfirmimit, opertarori ynё do tё zgjedhё produktet e shportёs virtuale, do t’i paketoj, duke ja kaluar pastaj personit pёrgjegjёs pёr trasportin dhe dorёzimin.Personi pёrgjegjёs pёr trasportin, do ti sjellё produktet tek ju Brenda 24 oreve.


Pra ju mund tё blini nga shtёpia pa asnjё kosto shtesё * dhe pa qenё nevoja tё mundoheni apo tё humbisni kohё tё cmuar.Ky shёrbim sigurisht ёshtё shumё komod dhe i vlefshёm pёr tё gjithё, sidomos pёr tё moshuar ose pёr ata qe punojnё shumё orё ne ditё dhe nuk kanё kohё tё lirё.


Tashmё kjo gjё mund tё bёhet kudo qe ju ndodheni nё Kosovё, lehtёsisht e vetёm nё pak minuta . 
Te gjitha produktet mund ti dergojme ne te gjitha qytetet e Kosoves brenda 24 oreve,
Transporti eshte gratis per produktet ne vlere mbi 12euro, nuk perfshihet per produktet qe jane ne zbritje, ne aksion dhe nen cmim 12euro.
Cka ka t're ?

I ri
I ri
I ri
I ri
I ri
I ri
I ri
I ri
I ri
I ri
I ri
I ri
I ri
I ri
bookmark rocket phone