Vegla pune per IT / PC 16 pjesesh me qante - Proskit

€60,00
Prodhuesi:
Kodi i Produktit: M76190
Stock I disponueshëm

OverView

Vegla pune per IT / PC 16 pjesesh me qanteVegla te ndryshme pune per IT-Network - PC me prerse/skalper, 5 kaqavida, instrument mates per kabllim bashke me adapter, qirues te kabllave, LSA-punsch tool, mates gjatesie 3m, drite xhepi / pune L...

Product Description

Vegla pune per IT / PC 16 pjesesh me qante

Vegla te ndryshme pune per IT-Network - PC me prerse/skalper, 5 kaqavida, instrument mates per kabllim bashke me adapter, qirues te kabllave, LSA-punsch tool, mates gjatesie 3m, drite xhepi / pune LED, RJ45/12/11-Crimp shtrenguese/dana, shtrenguese/dana me maje dhe prerse/dana.


Combination of essential tools for network installation and maintenance.

PK-4013

PK-4013
CP-376KXProfessional modular crimps strips & cuts tool (200mm)
DK-2039Utility knife (3 blades self loading)
9DK-20603M auto stop measuring tape
9SD-329HScrewdriver probe voltage tester
1PK-067DSDual color side cutting plier (165mm)
FL-5169Pcs led flashlight
MT-7058Mini lan cable tester
CP-302GPrecision wire stripper (AWG 20/18/16/14/12/10)
CP-148Telecom combi-crimper/plier
CP-3141Impact terminal tool for krone
9CP-501BNWire stripper tool
SD-5101BLine color screwdriver (#0 x 75mm)
SD-5101ALine color screwdriver (-3.0X 75mm)
SD-5107ALine color screwdriver (-6.0 X 100mm)
SD-5107BLine color screwdriver (#2 x 100mm)
9ST-4013Tool bag


Kushtet e Blerjes Online


Funksionimi i Blej24.com dhe kushtet e blerjes online janё bёrё me qёllim qё i gjithё procesi tё jetё sa mё i thjeshtё dhe i pёrdorueshёm nga tё gjitha kategoritё & grupmoshat.


Pra nё Blej24.com funksionimi ёshtё njёsoj si ai fizik, produktet janё tё ndara nё kategori dhe nёnkategori, mund tё zgjidhni me rradhё produktet qё dёshironi dhe t’i fusni nё shportёn virutale, nё fund do tё keni totalin e shumёs pёr tё paguar, sigurisht edhe tek shporta virtuale mund tё hiqni dhe shtoni produkte si tё ishte njё shportё fizike. Me tё konfirmuar blerjen,brenda pak minutave tek numri i telefonit qё do tё jepni do tё telefonojё njё operatori I yni, i cili do tё konfirmojё produktet e blera, shumёn totale dhe adresёn e detajuar pёr dorёzimin,eventualisht dhe orarin nqs nuk doni qё dorёzimi tё bёhet menjёherё por nё njё orar tё caktuar.Pas konfirmimit, opertarori ynё do tё zgjedhё produktet e shportёs virtuale, do t’i paketoj, duke ja kaluar pastaj personit pёrgjegjёs pёr trasportin dhe dorёzimin.Personi pёrgjegjёs pёr trasportin, do ti sjellё produktet tek ju Brenda 24 oreve.


Pra ju mund tё blini nga shtёpia pa asnjё kosto shtesё * dhe pa qenё nevoja tё mundoheni apo tё humbisni kohё tё cmuar.Ky shёrbim sigurisht ёshtё shumё komod dhe i vlefshёm pёr tё gjithё, sidomos pёr tё moshuar ose pёr ata qe punojnё shumё orё ne ditё dhe nuk kanё kohё tё lirё.


Tashmё kjo gjё mund tё bёhet kudo qe ju ndodheni nё Kosovё, lehtёsisht e vetёm nё pak minuta . 
Te gjitha produktet mund ti dergojme ne te gjitha qytetet e Kosoves brenda 24 oreve,
Transporti eshte gratis per produktet ne vlere mbi 12euro, nuk perfshihet per produktet qe jane ne zbritje, ne aksion dhe nen cmim 12euro.
bookmark rocket phone