Instrument per detektimin e kabllave - Proskit

€66,00
Prodhuesi:
Kodi i Produktit: 2744857
Stock I disponueshëm

OverView

 Atje ku ka shume kablla te vendosura mirepo nuk dihet (nuk jane te shkruara) se ...

Product Description

 Atje ku ka shume kablla te vendosura mirepo nuk dihet (nuk jane te shkruara) se cili kabell eshte ne fillim e cili ne mbarim, mund t'i definoni saktesishte permes dhansit dhe marrsit te sinjalit. Gjithashtu kontrollimi i lidhjeve te shkurta, nderprerjeve dhe izolimit është i mundshëm. Ky istrument që perbehet prej dhansit te sinjalit që vendoset në njërën anë të kabllit dhe detektusit të sinjalit në anën tjetër,saktësisht detektohet kablli (teli). Me këtë istrument shumë lehtësohet puna kur janë të vendosur shume kablla dhe tela në të njejtin vend si p.sh. nëpër server room, në objekte të mëdha. Detektimi i kabllave UTP, koaxial, të rrymës,telefonave, kamerave e tjera e tjera.    

 

For professionals who need fundamental wire identification tools without the extra cost, The 3-Pk-NT023N basic Tone and Probe Kit is the answer. Use it on de-energized AC wire, telephone/ twisted pair wire, all voice and data category rated cable, speaker wire, virtually any cable or wire • high converting quality • easy to handle, total length only 145 mm • ESD safe • Individual packing in blister card • Copper: 1.3mm • Material: SK7

Features:

‧ Fast, accurate wire identification
‧ Rugged industrial design
‧ Sends tone to identify wires
‧ Three selectable tone outputs
‧ Two-line polarity indication
‧ Continuity test
‧ Adjustable volume control
‧ Visual signal strength indication
‧ Powerful speaker for noisy environments
‧ Recessed telephone test set connectors


Kushtet e Blerjes Online


Funksionimi i Blej24.com dhe kushtet e blerjes online janё bёrё me qёllim qё i gjithё procesi tё jetё sa mё i thjeshtё dhe i pёrdorueshёm nga tё gjitha kategoritё & grupmoshat.


Pra nё Blej24.com funksionimi ёshtё njёsoj si ai fizik, produktet janё tё ndara nё kategori dhe nёnkategori, mund tё zgjidhni me rradhё produktet qё dёshironi dhe t’i fusni nё shportёn virutale, nё fund do tё keni totalin e shumёs pёr tё paguar, sigurisht edhe tek shporta virtuale mund tё hiqni dhe shtoni produkte si tё ishte njё shportё fizike. Me tё konfirmuar blerjen,brenda pak minutave tek numri i telefonit qё do tё jepni do tё telefonojё njё operatori I yni, i cili do tё konfirmojё produktet e blera, shumёn totale dhe adresёn e detajuar pёr dorёzimin,eventualisht dhe orarin nqs nuk doni qё dorёzimi tё bёhet menjёherё por nё njё orar tё caktuar.Pas konfirmimit, opertarori ynё do tё zgjedhё produktet e shportёs virtuale, do t’i paketoj, duke ja kaluar pastaj personit pёrgjegjёs pёr trasportin dhe dorёzimin.Personi pёrgjegjёs pёr trasportin, do ti sjellё produktet tek ju Brenda 24 oreve.


Pra ju mund tё blini nga shtёpia pa asnjё kosto shtesё * dhe pa qenё nevoja tё mundoheni apo tё humbisni kohё tё cmuar.Ky shёrbim sigurisht ёshtё shumё komod dhe i vlefshёm pёr tё gjithё, sidomos pёr tё moshuar ose pёr ata qe punojnё shumё orё ne ditё dhe nuk kanё kohё tё lirё.


Tashmё kjo gjё mund tё bёhet kudo qe ju ndodheni nё Kosovё, lehtёsisht e vetёm nё pak minuta . 
Te gjitha produktet mund ti dergojme ne te gjitha qytetet e Kosoves brenda 24 oreve,
Transporti eshte gratis per produktet ne vlere mbi 12euro, nuk perfshihet per produktet qe jane ne zbritje, ne aksion dhe nen cmim 12euro.
bookmark rocket phone