Bartes I internetit permes rrymes NANO 600MBIT/S

€61,00
Prodhuesi:
Kodi i Produktit: D884648
Stock I disponueshëm

OverView

Bartes I internetit permes rrymes NANO 600MBIT/SKy set përdor kabllot elektrike ekzistuese për të bartur internetin dhe të dhënat. 

Product Description

Bartes I internetit permes rrymes NANO 600MBIT/S

Ky set përdor kabllot elektrike ekzistuese për të bartur internetin dhe të dhënat. 

Kështu që thjesht mund të lidheni një dhomë, apo në katin tjetër të shtëpisë, pa pasur nevojë të vendosni kabllot. Karakteristikat

Shpejtësia deri në 600Mbps, e përshtatshme për transmetim video HD

Asnjë shpime, asnjë kabllo të re, thjesht vazhdon të përdorë rrjetin ekzistues të linjës së energjisë

Funksion i thjeshtë plug-and-play, nuk kërkohet asnjë konfigurim

Deri në 300 metra përmes rrjetit të brendshëm të energjisë për performancë më të mirë përmes mureve ose dyshemeve

Mbështetja IGMP për aplikacionet multicast, IPTV etj


Kushtet e Blerjes Online


Funksionimi i Blej24.com dhe kushtet e blerjes online janё bёrё me qёllim qё i gjithё procesi tё jetё sa mё i thjeshtё dhe i pёrdorueshёm nga tё gjitha kategoritё & grupmoshat.


Pra nё Blej24.com funksionimi ёshtё njёsoj si ai fizik, produktet janё tё ndara nё kategori dhe nёnkategori, mund tё zgjidhni me rradhё produktet qё dёshironi dhe t’i fusni nё shportёn virutale, nё fund do tё keni totalin e shumёs pёr tё paguar, sigurisht edhe tek shporta virtuale mund tё hiqni dhe shtoni produkte si tё ishte njё shportё fizike. Me tё konfirmuar blerjen,brenda pak minutave tek numri i telefonit qё do tё jepni do tё telefonojё njё operatori I yni, i cili do tё konfirmojё produktet e blera, shumёn totale dhe adresёn e detajuar pёr dorёzimin,eventualisht dhe orarin nqs nuk doni qё dorёzimi tё bёhet menjёherё por nё njё orar tё caktuar.Pas konfirmimit, opertarori ynё do tё zgjedhё produktet e shportёs virtuale, do t’i paketoj, duke ja kaluar pastaj personit pёrgjegjёs pёr trasportin dhe dorёzimin.Personi pёrgjegjёs pёr trasportin, do ti sjellё produktet tek ju Brenda 24 oreve.


Pra ju mund tё blini nga shtёpia pa asnjё kosto shtesё * dhe pa qenё nevoja tё mundoheni apo tё humbisni kohё tё cmuar.Ky shёrbim sigurisht ёshtё shumё komod dhe i vlefshёm pёr tё gjithё, sidomos pёr tё moshuar ose pёr ata qe punojnё shumё orё ne ditё dhe nuk kanё kohё tё lirё.


Tashmё kjo gjё mund tё bёhet kudo qe ju ndodheni nё Kosovё, lehtёsisht e vetёm nё pak minuta . 
Te gjitha produktet mund ti dergojme ne te gjitha qytetet e Kosoves brenda 24 oreve,
Transporti eshte gratis per produktet ne vlere mbi 12euro, nuk perfshihet per produktet qe jane ne zbritje, ne aksion dhe nen cmim 12euro.
bookmark rocket phone