Google Chromecast 2018

€59,00
Prodhuesi:
Kodi i Produktit: M532415
Stock I disponueshëm

OverView

Google Chromecast 2018

Product Description

Google Chromecast 2018

 • Wirelessly Stream & Mirror Content
 • Up to 1080p/60 Hz Video Resolution
 • Dual-Band 802.11ac Wi-Fi Connectivity
 • Integrated HDMI Connector
 • Control from Portable Devices
 • Compact Circular Design
 • Works with Google Assistant


Enjoy Full HD content from your favorite mobile device with the charcoal 3rd generation Google Chromecast. It plugs into the HDMI port on your display or receiver, enabling you to stream media from your mobile device or the web. It supports Full HD (1920 x 1080) resolution at 60 Hz to provide a detailed image on compatible displays. The Chromecast connects to your home network via 802.11ac Wi-Fi and can be controlled via your mobile device or by voice with your Google Home device.

Stream from Your Favorite Devices
Enjoy thousands of Android or iPhone apps, and play or pause directly from your phone. Mirror your laptop screen to your display with your Chrome browser. Surf the web or view your media on the big screen. Just tap the Cast button in any compatible app to turn your Android or iOS tablet into an entertainment device.
Put Your Voice in Charge
Use your voice to stream from compatible apps, mute the volume, rewind, and more with Chromecast and your Google Home device. You can also check your compatible Nest equipment from your couch with Chromecast and your Google Home device.
Additional Features
 • Compact design
 • Outputs up to 1080p resolution at 60 Hz
 • Supports 802.11ac dual-band Wi-Fi
 • Plugs directly into your display
 • Powered by micro-USB


Kushtet e Blerjes Online


Funksionimi i Blej24.com dhe kushtet e blerjes online janё bёrё me qёllim qё i gjithё procesi tё jetё sa mё i thjeshtё dhe i pёrdorueshёm nga tё gjitha kategoritё & grupmoshat.


Pra nё Blej24.com funksionimi ёshtё njёsoj si ai fizik, produktet janё tё ndara nё kategori dhe nёnkategori, mund tё zgjidhni me rradhё produktet qё dёshironi dhe t’i fusni nё shportёn virutale, nё fund do tё keni totalin e shumёs pёr tё paguar, sigurisht edhe tek shporta virtuale mund tё hiqni dhe shtoni produkte si tё ishte njё shportё fizike. Me tё konfirmuar blerjen,brenda pak minutave tek numri i telefonit qё do tё jepni do tё telefonojё njё operatori I yni, i cili do tё konfirmojё produktet e blera, shumёn totale dhe adresёn e detajuar pёr dorёzimin,eventualisht dhe orarin nqs nuk doni qё dorёzimi tё bёhet menjёherё por nё njё orar tё caktuar.Pas konfirmimit, opertarori ynё do tё zgjedhё produktet e shportёs virtuale, do t’i paketoj, duke ja kaluar pastaj personit pёrgjegjёs pёr trasportin dhe dorёzimin.Personi pёrgjegjёs pёr trasportin, do ti sjellё produktet tek ju Brenda 24 oreve.


Pra ju mund tё blini nga shtёpia pa asnjё kosto shtesё * dhe pa qenё nevoja tё mundoheni apo tё humbisni kohё tё cmuar.Ky shёrbim sigurisht ёshtё shumё komod dhe i vlefshёm pёr tё gjithё, sidomos pёr tё moshuar ose pёr ata qe punojnё shumё orё ne ditё dhe nuk kanё kohё tё lirё.


Tashmё kjo gjё mund tё bёhet kudo qe ju ndodheni nё Kosovё, lehtёsisht e vetёm nё pak minuta . 
Te gjitha produktet mund ti dergojme ne te gjitha qytetet e Kosoves brenda 24 oreve,
Transporti eshte gratis per produktet ne vlere mbi 12euro, nuk perfshihet per produktet qe jane ne zbritje, ne aksion dhe nen cmim 12euro.
bookmark rocket phone