Bartes I sinjalit HDMI / USB-KVM, POC permes UTP Cat5e, Cat6, Cat7 dhe Cat8, deri 60m - Marmitek

€163,00
Prodhuesi:
Kodi i Produktit: M934166
Stock I disponueshëm

OverView

Bartes I sinjalit HDMI / USB-KVM, POC permes UTP Cat5e, Cat6, Cat7 dhe Cat8, deri 60m - MarmitekZgjatni sinjalin tuaj HD përmes një kablli UTP (KVM)Shikoni programe televizive, filma dhe foto, ose shfaqni prezantime n...

Product Description

Bartes I sinjalit HDMI / USB-KVM, POC permes UTP Cat5e, Cat6, Cat7 dhe Cat8, deri 60m - Marmitek


Zgjatni sinjalin tuaj HD përmes një kablli UTP (KVM)

  • Shikoni programe televizive, filma dhe foto, ose shfaqni prezantime nga kompjuteri juaj në cilësi HD në një televizor të dytë/projektor në çdo vend në shtëpi.
  • Transmetuesi ka një ndarës të integruar, që ju lejon të përdorni televizorin/monitorin ekzistues.
  • Zgjatni kabllin HDMI tuaj deri në 60 metra me vetëm një kabllë CAT5e/CAT6/Cat7/Cat8.
  • Lidhni tastierën dhe mousen tuaj në pranuesin dhe kontrolloni kompjuterin tuaj nga larg.
  • Mbështet rezolucionet 1080p Full HD dhe 3D, pa kompresim.
  • Përmes teknologjisë Power over Cable (PoC) të ndërtuar, nuk ka nevojë më për një lidhje me rrymë për pranuesin MegaView në televizor.
  • Mbështet HDCP dhe është i përputhshëm me të gjitha versionet HDMI.


Përfshirje në paketë:

1x Transmetues HD

1x Pranues HD

1x Kabëll USB në USB | 120 cm

1x Adapter rryme

1x Manual përdorimi


Kushtet e Blerjes Online


Funksionimi i Blej24.com dhe kushtet e blerjes online janё bёrё me qёllim qё i gjithё procesi tё jetё sa mё i thjeshtё dhe i pёrdorueshёm nga tё gjitha kategoritё & grupmoshat.


Pra nё Blej24.com funksionimi ёshtё njёsoj si ai fizik, produktet janё tё ndara nё kategori dhe nёnkategori, mund tё zgjidhni me rradhё produktet qё dёshironi dhe t’i fusni nё shportёn virutale, nё fund do tё keni totalin e shumёs pёr tё paguar, sigurisht edhe tek shporta virtuale mund tё hiqni dhe shtoni produkte si tё ishte njё shportё fizike. Me tё konfirmuar blerjen,brenda pak minutave tek numri i telefonit qё do tё jepni do tё telefonojё njё operatori I yni, i cili do tё konfirmojё produktet e blera, shumёn totale dhe adresёn e detajuar pёr dorёzimin,eventualisht dhe orarin nqs nuk doni qё dorёzimi tё bёhet menjёherё por nё njё orar tё caktuar.Pas konfirmimit, opertarori ynё do tё zgjedhё produktet e shportёs virtuale, do t’i paketoj, duke ja kaluar pastaj personit pёrgjegjёs pёr trasportin dhe dorёzimin.Personi pёrgjegjёs pёr trasportin, do ti sjellё produktet tek ju Brenda 24 oreve.


Pra ju mund tё blini nga shtёpia pa asnjё kosto shtesё * dhe pa qenё nevoja tё mundoheni apo tё humbisni kohё tё cmuar.Ky shёrbim sigurisht ёshtё shumё komod dhe i vlefshёm pёr tё gjithё, sidomos pёr tё moshuar ose pёr ata qe punojnё shumё orё ne ditё dhe nuk kanё kohё tё lirё.


Tashmё kjo gjё mund tё bёhet kudo qe ju ndodheni nё Kosovё, lehtёsisht e vetёm nё pak minuta . 
Te gjitha produktet mund ti dergojme ne te gjitha qytetet e Kosoves brenda 24 oreve,
Transporti eshte gratis per produktet ne vlere mbi 12euro, nuk perfshihet per produktet qe jane ne zbritje, ne aksion dhe nen cmim 12euro.
Cka ka t're ?

I ri
I ri
I ri
I ri
I ri
I ri
I ri
I ri
I ri
I ri
I ri
I ri
bookmark rocket phone