JBL 5.1 Dolby Surround System with Powered Subwoofer

€390,00
Prodhuesi:
Kodi i Produktit: D795252F
Stock I disponueshëm

OverView

JBL 5.1 Dolby Surround System with Powered SubwooferBring the movies to life The JBL Cinema 510 connects to any audio/video receiver for a perfectly configured 5.1 surround sound system, complete with a powerful 6.5” powered subwoofer and...

Product Description

JBL 5.1 Dolby Surround System with Powered Subwoofer

Bring the movies to life The JBL Cinema 510 connects to any audio/video receiver for a perfectly configured 5.1 surround sound system, complete with a powerful 6.5” powered subwoofer and 5 voicematched satellites for an immersive home theater experience. The subwoofer includes volume and phase control, providing total performance management of the system and customized tuning for your room. Designed to integrate with any flat screen TV, the compact JBL Cinema 510 fits snugly into any home environment to bring you signature JBL performance. Designed and engineered to work as an integrated system, the JBL Cinema 510 maintains a small footprint, making it convenient for flexible placement in any size space.


Features

Easy-to-install system

Voice matched satellites for detailed listening

Powered subwoofer for full-range bass

Wall brackets (built-in) and loudspeaker cable included


General Specifications

FinishBlack

Audio Specifications

Subwoofer Maximum Recommended Amplifier Power60W
System Frequency Response46Hz –20kHz
Satellite Nominal Impedance4 ohms

System Specifications

Satellite Maximum Recommended Amplifier Power100W

Subwoofer Specifications

Subwoofer Low-Frequncy Transducer6,5" (165mm) cone
Subwoofer_Enclosure TypeBass Reflex

Speaker Specifications

Satellite Midrange Transducer3"(75mm) cones
Satellite TypeSealed

Satellite Speaker Specifications

Satellite Midrange Transducer3"(75mm) cones
Satellite TypeSealed


Kushtet e Blerjes Online


Funksionimi i Blej24.com dhe kushtet e blerjes online janё bёrё me qёllim qё i gjithё procesi tё jetё sa mё i thjeshtё dhe i pёrdorueshёm nga tё gjitha kategoritё & grupmoshat.


Pra nё Blej24.com funksionimi ёshtё njёsoj si ai fizik, produktet janё tё ndara nё kategori dhe nёnkategori, mund tё zgjidhni me rradhё produktet qё dёshironi dhe t’i fusni nё shportёn virutale, nё fund do tё keni totalin e shumёs pёr tё paguar, sigurisht edhe tek shporta virtuale mund tё hiqni dhe shtoni produkte si tё ishte njё shportё fizike. Me tё konfirmuar blerjen,brenda pak minutave tek numri i telefonit qё do tё jepni do tё telefonojё njё operatori I yni, i cili do tё konfirmojё produktet e blera, shumёn totale dhe adresёn e detajuar pёr dorёzimin,eventualisht dhe orarin nqs nuk doni qё dorёzimi tё bёhet menjёherё por nё njё orar tё caktuar.Pas konfirmimit, opertarori ynё do tё zgjedhё produktet e shportёs virtuale, do t’i paketoj, duke ja kaluar pastaj personit pёrgjegjёs pёr trasportin dhe dorёzimin.Personi pёrgjegjёs pёr trasportin, do ti sjellё produktet tek ju Brenda 24 oreve.


Pra ju mund tё blini nga shtёpia pa asnjё kosto shtesё * dhe pa qenё nevoja tё mundoheni apo tё humbisni kohё tё cmuar.Ky shёrbim sigurisht ёshtё shumё komod dhe i vlefshёm pёr tё gjithё, sidomos pёr tё moshuar ose pёr ata qe punojnё shumё orё ne ditё dhe nuk kanё kohё tё lirё.


Tashmё kjo gjё mund tё bёhet kudo qe ju ndodheni nё Kosovё, lehtёsisht e vetёm nё pak minuta . 
Te gjitha produktet mund ti dergojme ne te gjitha qytetet e Kosoves brenda 24 oreve,
Transporti eshte gratis per produktet ne vlere mbi 12euro, nuk perfshihet per produktet qe jane ne zbritje, ne aksion dhe nen cmim 12euro.
bookmark rocket phone