Mates ne form te pincetave per SMD komponenete - Proskit

€31,00
Prodhuesi:
Kodi i Produktit: H192172
Stock I disponueshëm

OverView

Mates ne form te pincetave per SMD komponeneteRezistenca 300Ω / 3KΩ / 30K / 300K / 3MΩ ± (1% RDG + 2dgt) 30MΩ ± (1.2rd% + 3dgt) Toleranc 0.1ΩKapacitet 3nF / 30nF / 300nF / 3UF / 30uF ± (2,5% RDG + 3dgt) 300uF / 3MF / 30mF ± (3% RDG +...

Product Description

Mates ne form te pincetave per SMD komponenete

Rezistenca 300Ω / 3KΩ / 30K / 300K / 3MΩ ± (1% RDG + 2dgt) 30MΩ ± (1.2rd% + 3dgt) Toleranc 0.1Ω

Kapacitet 3nF / 30nF / 300nF / 3UF / 30uF ± (2,5% RDG + 3dgt) 300uF / 3MF / 30mF ± (3% RDG + 3dgt) Toleranc 1 pF

Test i diodave

Kontrollim i rezistorve

Burimi i energjis 1 x 3V CR2032 (nuk eshte ne paketim)

Fikje automatike mbas 10 minutave nese nuk perdoret

Fuksione shtes: Data Hold, paralajmrimi i hargjimit te bateris

Masa: 170x32x20mm

Pjes percjellse: Qanta si dhe 1 pal maje 


MT-1632


  • 3 2/3 digits 2999 counts display
  • Auto / Manual Range
  • Special handle stopper and V shape tip design for better grasping small parts
  • Designed with golden plated tweezer tip, provides precise and excellent sensitivity for highly accurate results.
  • Tests for resistance, capacitance, diode and continuity
  • Data hold and auto power off function
  • A extra pair tip and carrying case are included


Kushtet e Blerjes Online


Funksionimi i Blej24.com dhe kushtet e blerjes online janё bёrё me qёllim qё i gjithё procesi tё jetё sa mё i thjeshtё dhe i pёrdorueshёm nga tё gjitha kategoritё & grupmoshat.


Pra nё Blej24.com funksionimi ёshtё njёsoj si ai fizik, produktet janё tё ndara nё kategori dhe nёnkategori, mund tё zgjidhni me rradhё produktet qё dёshironi dhe t’i fusni nё shportёn virutale, nё fund do tё keni totalin e shumёs pёr tё paguar, sigurisht edhe tek shporta virtuale mund tё hiqni dhe shtoni produkte si tё ishte njё shportё fizike. Me tё konfirmuar blerjen,brenda pak minutave tek numri i telefonit qё do tё jepni do tё telefonojё njё operatori I yni, i cili do tё konfirmojё produktet e blera, shumёn totale dhe adresёn e detajuar pёr dorёzimin,eventualisht dhe orarin nqs nuk doni qё dorёzimi tё bёhet menjёherё por nё njё orar tё caktuar.Pas konfirmimit, opertarori ynё do tё zgjedhё produktet e shportёs virtuale, do t’i paketoj, duke ja kaluar pastaj personit pёrgjegjёs pёr trasportin dhe dorёzimin.Personi pёrgjegjёs pёr trasportin, do ti sjellё produktet tek ju Brenda 24 oreve.


Pra ju mund tё blini nga shtёpia pa asnjё kosto shtesё * dhe pa qenё nevoja tё mundoheni apo tё humbisni kohё tё cmuar.Ky shёrbim sigurisht ёshtё shumё komod dhe i vlefshёm pёr tё gjithё, sidomos pёr tё moshuar ose pёr ata qe punojnё shumё orё ne ditё dhe nuk kanё kohё tё lirё.


Tashmё kjo gjё mund tё bёhet kudo qe ju ndodheni nё Kosovё, lehtёsisht e vetёm nё pak minuta . 
Te gjitha produktet mund ti dergojme ne te gjitha qytetet e Kosoves brenda 24 oreve,
Transporti eshte gratis per produktet ne vlere mbi 12euro, nuk perfshihet per produktet qe jane ne zbritje, ne aksion dhe nen cmim 12euro.
bookmark rocket phone