Gjurmues si dhe testues i kabllave - Proskit

€96,00
Prodhuesi:
Kodi i Produktit: M563645
Stock I disponueshëm

OverView

Gjurmues si dhe testues i kabllaveKjo paisje dedikohet per testim te kabllave me konektor RJ45 Lan cable Cat 5、5e、6(UTP/ STP)、RJ11/12 Telephone cable Cat 3 (6P/2C/4C/6C)Per me shume funksione / operacione lexoni me poshte

Product Description

Gjurmues si dhe testues i kabllave

Kjo paisje dedikohet per testim te kabllave me konektor RJ45 Lan cable Cat 5、5e、6(UTP/ STP)、RJ11/12 Telephone cable Cat 3 (6P/2C/4C/6C)

Per me shume funksione / operacione lexoni me poshte

Strong Anti-Noise Availability

  • With EMI filters to eliminate high frequency noise allows you to track wire easily and quickly

Telephone Line Status/Polarity Indication

  • Identify the telephone line polarity easily and detect status such as severed lines, off-hook condition, or incoming call ringing

PoE Switches & STP Wire Tracing up to 3KM

  • Ideal for tracking live Ethernet cables as well as STP cable and determining continuity of network

Cable Mapping & Status Indication up to 300M

  • Fast/Slow scan function.
  • Display the result of pin to pin cable mapping
  • Display cable status and troubleshoot wiring
  • for continuity, shorts, opens and crossover

Non- Contact Voltage Detecting


Kushtet e Blerjes Online


Funksionimi i Blej24.com dhe kushtet e blerjes online janё bёrё me qёllim qё i gjithё procesi tё jetё sa mё i thjeshtё dhe i pёrdorueshёm nga tё gjitha kategoritё & grupmoshat.


Pra nё Blej24.com funksionimi ёshtё njёsoj si ai fizik, produktet janё tё ndara nё kategori dhe nёnkategori, mund tё zgjidhni me rradhё produktet qё dёshironi dhe t’i fusni nё shportёn virutale, nё fund do tё keni totalin e shumёs pёr tё paguar, sigurisht edhe tek shporta virtuale mund tё hiqni dhe shtoni produkte si tё ishte njё shportё fizike. Me tё konfirmuar blerjen,brenda pak minutave tek numri i telefonit qё do tё jepni do tё telefonojё njё operatori I yni, i cili do tё konfirmojё produktet e blera, shumёn totale dhe adresёn e detajuar pёr dorёzimin,eventualisht dhe orarin nqs nuk doni qё dorёzimi tё bёhet menjёherё por nё njё orar tё caktuar.Pas konfirmimit, opertarori ynё do tё zgjedhё produktet e shportёs virtuale, do t’i paketoj, duke ja kaluar pastaj personit pёrgjegjёs pёr trasportin dhe dorёzimin.Personi pёrgjegjёs pёr trasportin, do ti sjellё produktet tek ju Brenda 24 oreve.


Pra ju mund tё blini nga shtёpia pa asnjё kosto shtesё * dhe pa qenё nevoja tё mundoheni apo tё humbisni kohё tё cmuar.Ky shёrbim sigurisht ёshtё shumё komod dhe i vlefshёm pёr tё gjithё, sidomos pёr tё moshuar ose pёr ata qe punojnё shumё orё ne ditё dhe nuk kanё kohё tё lirё.


Tashmё kjo gjё mund tё bёhet kudo qe ju ndodheni nё Kosovё, lehtёsisht e vetёm nё pak minuta . 
Te gjitha produktet mund ti dergojme ne te gjitha qytetet e Kosoves brenda 24 oreve,
Transporti eshte gratis per produktet ne vlere mbi 12euro, nuk perfshihet per produktet qe jane ne zbritje, ne aksion dhe nen cmim 12euro.
bookmark rocket phone