Adapter DELL 45Watt Type C per llaptop dhe tablet

€36,00
Prodhuesi:
Kodi i Produktit: H945985
Stock I disponueshëm

OverView

Origjinal Dell adapter i rrymes per tablet, llaptop dhe ngjashem me 5V, 9,0V, 15V, 20V, DC, 3A, 3A, 3A, 2,25A, 45W, USB-C-konektor. Punon nga 110-240V, pra edhe adekuat per udhtime neper bote me tension te ndryshem. ...

Product Description

Origjinal Dell adapter i rrymes per tablet, llaptop dhe ngjashem me 5V, 9,0V, 15V, 20V, DC, 3A, 3A, 3A, 2,25A, 45W, USB-C-konektor. Punon nga 110-240V, pra edhe adekuat per udhtime neper bote me tension te ndryshem. Stop lugging your AC adapter back and forth between home and office. Get a second AC adapter for your notebook and keep one in the office and one for home or travel.


The 45-Watt AC Adapter from Dell™ is specially designed to meet the power needs of your Dell™ laptop. Packed with of 45-Watt power. this adapter enables you to simultaneously operate your system and charge its battery from electrical power outlets. It comes bundled with 1meter power cord.Offers 45-Watt enough to power and charge your laptop

Comes bundled with 1meter power cord

Incorporates a rubber strap for easy cable management and a LED light ring on the DC connector

Compatibility

Genuine Dell-branded parts undergo rigorous testing by qualified engineers to ensure compatibility and reliability in your Dell system.

Our sustaining qualification process allows for testing and certification of the newest technology on your Dell system.

Quality

Dell uses only OEM grade quality components.Kushtet e Blerjes Online


Funksionimi i Blej24.com dhe kushtet e blerjes online janё bёrё me qёllim qё i gjithё procesi tё jetё sa mё i thjeshtё dhe i pёrdorueshёm nga tё gjitha kategoritё & grupmoshat.


Pra nё Blej24.com funksionimi ёshtё njёsoj si ai fizik, produktet janё tё ndara nё kategori dhe nёnkategori, mund tё zgjidhni me rradhё produktet qё dёshironi dhe t’i fusni nё shportёn virutale, nё fund do tё keni totalin e shumёs pёr tё paguar, sigurisht edhe tek shporta virtuale mund tё hiqni dhe shtoni produkte si tё ishte njё shportё fizike. Me tё konfirmuar blerjen,brenda pak minutave tek numri i telefonit qё do tё jepni do tё telefonojё njё operatori I yni, i cili do tё konfirmojё produktet e blera, shumёn totale dhe adresёn e detajuar pёr dorёzimin,eventualisht dhe orarin nqs nuk doni qё dorёzimi tё bёhet menjёherё por nё njё orar tё caktuar.Pas konfirmimit, opertarori ynё do tё zgjedhё produktet e shportёs virtuale, do t’i paketoj, duke ja kaluar pastaj personit pёrgjegjёs pёr trasportin dhe dorёzimin.Personi pёrgjegjёs pёr trasportin, do ti sjellё produktet tek ju Brenda 24 oreve.


Pra ju mund tё blini nga shtёpia pa asnjё kosto shtesё * dhe pa qenё nevoja tё mundoheni apo tё humbisni kohё tё cmuar.Ky shёrbim sigurisht ёshtё shumё komod dhe i vlefshёm pёr tё gjithё, sidomos pёr tё moshuar ose pёr ata qe punojnё shumё orё ne ditё dhe nuk kanё kohё tё lirё.


Tashmё kjo gjё mund tё bёhet kudo qe ju ndodheni nё Kosovё, lehtёsisht e vetёm nё pak minuta . 
Te gjitha produktet mund ti dergojme ne te gjitha qytetet e Kosoves brenda 24 oreve,
Transporti eshte gratis per produktet ne vlere mbi 12euro, nuk perfshihet per produktet qe jane ne zbritje, ne aksion dhe nen cmim 12euro.
bookmark rocket phone