Altoparlanta ne kembe nga JAMO 3-Way me bass refleks (150/240 watts) Dark Apple Braun - Nga hapsira e ekspozimit

€582,00
Prodhuesi:
Kodi i Produktit: F447942V
Stock I disponueshëm

OverView

The S 608 offers excellent value for money but without compromises in design or sound. Give these speakers a listen and compare them to our competitors' products... we promise you will be surprised!The S 608 has a 1in tweeter, th...

Product Description

The S 608 offers excellent value for money but without compromises in design or sound. Give these speakers a listen and compare them to our competitors' products... we promise you will be surprised!


The S 608 has a 1in tweeter, three 5in midrange drivers ensures strong and clear vocals and instruments while the 10in side-mounted woofer delivers a deep, thunderous bass. The S 608 is fully equipped for optional bi-wiring, and bi-amplification. Furthermore, the easily adjustable spikes ensure that the speakers always stand securely, making a good, stable mechanical contact with the floor.


SPECIFICATIONS


Woofer (mm/in)  10 / 254
Product dimensions (mm/in, HxWxD)  1134 x 190 x 380
44.6 x 7.5 x 13.6
Power Handling (Watts Long/Short Term)  150 / 240
Tweeter (mm/in)  25 / 1
System Type  3 Way Bass reflex
Midrange (mm/in)  3 x 5 / 127
Frequency Response (Hz, +/-3dB)  37 - 20,000
Impedance  6
Sensitivity (dB, 2.8V/1m)  90
Finish  Black


Kushtet e Blerjes Online


Funksionimi i Blej24.com dhe kushtet e blerjes online janё bёrё me qёllim qё i gjithё procesi tё jetё sa mё i thjeshtё dhe i pёrdorueshёm nga tё gjitha kategoritё & grupmoshat.


Pra nё Blej24.com funksionimi ёshtё njёsoj si ai fizik, produktet janё tё ndara nё kategori dhe nёnkategori, mund tё zgjidhni me rradhё produktet qё dёshironi dhe t’i fusni nё shportёn virutale, nё fund do tё keni totalin e shumёs pёr tё paguar, sigurisht edhe tek shporta virtuale mund tё hiqni dhe shtoni produkte si tё ishte njё shportё fizike. Me tё konfirmuar blerjen,brenda pak minutave tek numri i telefonit qё do tё jepni do tё telefonojё njё operatori I yni, i cili do tё konfirmojё produktet e blera, shumёn totale dhe adresёn e detajuar pёr dorёzimin,eventualisht dhe orarin nqs nuk doni qё dorёzimi tё bёhet menjёherё por nё njё orar tё caktuar.Pas konfirmimit, opertarori ynё do tё zgjedhё produktet e shportёs virtuale, do t’i paketoj, duke ja kaluar pastaj personit pёrgjegjёs pёr trasportin dhe dorёzimin.Personi pёrgjegjёs pёr trasportin, do ti sjellё produktet tek ju Brenda 24 oreve.


Pra ju mund tё blini nga shtёpia pa asnjё kosto shtesё * dhe pa qenё nevoja tё mundoheni apo tё humbisni kohё tё cmuar.Ky shёrbim sigurisht ёshtё shumё komod dhe i vlefshёm pёr tё gjithё, sidomos pёr tё moshuar ose pёr ata qe punojnё shumё orё ne ditё dhe nuk kanё kohё tё lirё.


Tashmё kjo gjё mund tё bёhet kudo qe ju ndodheni nё Kosovё, lehtёsisht e vetёm nё pak minuta . 
Te gjitha produktet mund ti dergojme ne te gjitha qytetet e Kosoves brenda 24 oreve,
Transporti eshte gratis per produktet ne vlere mbi 12euro, nuk perfshihet per produktet qe jane ne zbritje, ne aksion dhe nen cmim 12euro.
bookmark rocket phone