Adapter rryme Lenovo Origjinal USB-C 5V, 15V, 20V / 45W

€39,00
Prodhuesi:
Kodi i Produktit: M163505
Stock I disponueshëm

OverView

Adapter rryme Lenovo Origjinal USB-C 5V, 15V, 20V / 45W INFO: Many notebook power supplies from this manufacturer are identical to one another, i.e. 100% compatible. If you have not received the exact original number you ordered, it ma...

Product Description

Adapter rryme Lenovo Origjinal USB-C 5V, 15V, 20V / 45W 

INFO: Many notebook power supplies from this manufacturer are identical to one another, i.e. 100% compatible. If you have not received the exact original number you ordered, it may be an identical, compatible power supply unit with a different original number. In terms of function and quality features, it does not differ from the model you actually ordered. 


Type: desktop power supply

Output voltage: 5V, 15V, 20V

Type of output voltage: DC

Max. Current: 2A, 3A, 2.25A

Max. Power: 45W


Input plug: Euro

Input voltage: 100-240V AC

Output connector: USB-C connector

Power cord: No, with C8 AC socket 


Kushtet e Blerjes Online


Funksionimi i Blej24.com dhe kushtet e blerjes online janё bёrё me qёllim qё i gjithё procesi tё jetё sa mё i thjeshtё dhe i pёrdorueshёm nga tё gjitha kategoritё & grupmoshat.


Pra nё Blej24.com funksionimi ёshtё njёsoj si ai fizik, produktet janё tё ndara nё kategori dhe nёnkategori, mund tё zgjidhni me rradhё produktet qё dёshironi dhe t’i fusni nё shportёn virutale, nё fund do tё keni totalin e shumёs pёr tё paguar, sigurisht edhe tek shporta virtuale mund tё hiqni dhe shtoni produkte si tё ishte njё shportё fizike. Me tё konfirmuar blerjen,brenda pak minutave tek numri i telefonit qё do tё jepni do tё telefonojё njё operatori I yni, i cili do tё konfirmojё produktet e blera, shumёn totale dhe adresёn e detajuar pёr dorёzimin,eventualisht dhe orarin nqs nuk doni qё dorёzimi tё bёhet menjёherё por nё njё orar tё caktuar.Pas konfirmimit, opertarori ynё do tё zgjedhё produktet e shportёs virtuale, do t’i paketoj, duke ja kaluar pastaj personit pёrgjegjёs pёr trasportin dhe dorёzimin.Personi pёrgjegjёs pёr trasportin, do ti sjellё produktet tek ju Brenda 24 oreve.


Pra ju mund tё blini nga shtёpia pa asnjё kosto shtesё * dhe pa qenё nevoja tё mundoheni apo tё humbisni kohё tё cmuar.Ky shёrbim sigurisht ёshtё shumё komod dhe i vlefshёm pёr tё gjithё, sidomos pёr tё moshuar ose pёr ata qe punojnё shumё orё ne ditё dhe nuk kanё kohё tё lirё.


Tashmё kjo gjё mund tё bёhet kudo qe ju ndodheni nё Kosovё, lehtёsisht e vetёm nё pak minuta . 
Te gjitha produktet mund ti dergojme ne te gjitha qytetet e Kosoves brenda 24 oreve,
Transporti eshte gratis per produktet ne vlere mbi 12euro, nuk perfshihet per produktet qe jane ne zbritje, ne aksion dhe nen cmim 12euro.
bookmark rocket phone