Kabell HDMI 2.1 me fiber optike 10m 8K

€58,00
Prodhuesi:
Kodi i Produktit: W74557
Stock I disponueshëm

OverView

Kabell HDMI 2.1 me fiber optike 10m 8KMe kabllon HDMI 2.1 me fibër optike mund të arrini çdo dhomë,  çdo destinacion deri në një distancë prej 50 m.Ju nuk rrezikoni asnjë humbje sinjali. Shijo 8K të plotë në çd...

Product Description

Kabell HDMI 2.1 me fiber optike 10m 8K


Me kabllon HDMI 2.1 me fibër optike mund të arrini çdo dhomë,  çdo destinacion deri në një distancë prej 50 m.

Ju nuk rrezikoni asnjë humbje sinjali. Shijo 8K të plotë në çdo kohë.veçoritë

Priza metalike me cilësi të lartë

Kontakte të veshura me ar

Kabllo i hollë, vetëm Ø 4,8 mm

Ultra fleksibël, i lehtë për t'u shtruar

Sinjale pa humbje 8K @60 Hz në distanca të gjata

Dizajn elegant lidhës

Kabllo ultra fleksibël dhe i hollë

Më i shpejtë se kablloja HDMI prej bakri


Këshilla

Ju lutemi vini re! Kablloja është me një drejtim, prandaj mos e lidhni me portën e gabuar (ekran/pajisje). Skajet e lidhësit janë etiketuar "Ekran" dhe "Burimi".


Shembuj aplikimi

sipas specifikimit HDMI 2.1, i përshtatshëm për rezolucione video prej 8K@60Hz, 4K@120Hz, eARC, YUV 4:4:4, 3D, HDR, HDCP 2.2


With the HDMI 2.1 fiber optic cable you can reach every room, every room, every destination up to a distance of 50 m.

You do not risk any signal loss. Enjoy full 8K anytime.features

High quality metal plugs

Gold plated contacts

Thin cable, only Ø 4.8 mm

Ultra flexible, easy to lay

Lossless 8K @60 Hz signals over long distances

Stylish connector design

Ultra flexible and thin cable

Faster than copper HDMI cable


Hints

Please note! The cable is unidirectional, so don't connect it to the wrong port (screen/device). The connector ends are labeled "Display" and "Source".


Application examples

according to HDMI 2.1 specification, suitable for video resolutions of 8K@60Hz, 4K@120Hz, eARC, YUV 4:4:4, 3D, HDR, HDCP 2.2


Kushtet e Blerjes Online


Funksionimi i Blej24.com dhe kushtet e blerjes online janё bёrё me qёllim qё i gjithё procesi tё jetё sa mё i thjeshtё dhe i pёrdorueshёm nga tё gjitha kategoritё & grupmoshat.


Pra nё Blej24.com funksionimi ёshtё njёsoj si ai fizik, produktet janё tё ndara nё kategori dhe nёnkategori, mund tё zgjidhni me rradhё produktet qё dёshironi dhe t’i fusni nё shportёn virutale, nё fund do tё keni totalin e shumёs pёr tё paguar, sigurisht edhe tek shporta virtuale mund tё hiqni dhe shtoni produkte si tё ishte njё shportё fizike. Me tё konfirmuar blerjen,brenda pak minutave tek numri i telefonit qё do tё jepni do tё telefonojё njё operatori I yni, i cili do tё konfirmojё produktet e blera, shumёn totale dhe adresёn e detajuar pёr dorёzimin,eventualisht dhe orarin nqs nuk doni qё dorёzimi tё bёhet menjёherё por nё njё orar tё caktuar.Pas konfirmimit, opertarori ynё do tё zgjedhё produktet e shportёs virtuale, do t’i paketoj, duke ja kaluar pastaj personit pёrgjegjёs pёr trasportin dhe dorёzimin.Personi pёrgjegjёs pёr trasportin, do ti sjellё produktet tek ju Brenda 24 oreve.


Pra ju mund tё blini nga shtёpia pa asnjё kosto shtesё * dhe pa qenё nevoja tё mundoheni apo tё humbisni kohё tё cmuar.Ky shёrbim sigurisht ёshtё shumё komod dhe i vlefshёm pёr tё gjithё, sidomos pёr tё moshuar ose pёr ata qe punojnё shumё orё ne ditё dhe nuk kanё kohё tё lirё.


Tashmё kjo gjё mund tё bёhet kudo qe ju ndodheni nё Kosovё, lehtёsisht e vetёm nё pak minuta . 
Te gjitha produktet mund ti dergojme ne te gjitha qytetet e Kosoves brenda 24 oreve,
Transporti eshte gratis per produktet ne vlere mbi 12euro, nuk perfshihet per produktet qe jane ne zbritje, ne aksion dhe nen cmim 12euro.
bookmark rocket phone