Peaktech Profesional instrument i elektrolitave me 2 display

Prodhuesi:
Kodi i Produktit: 4929121
Stock Vetem me Porosi

OverView

Ky instrument pervec qe e mat kapacitetin e elektrolitit, e mat edhe thartiren (fuqin)...

Product Description

Ky instrument pervec qe e mat kapacitetin e elektrolitit, e mat edhe thartiren (fuqin) qe e ka elektroliti. Perparsia e ketij instrumenti eshte qe i mat elektrolitat te ngjitura ne pllake (ne qarke) por edhe automatikishte bene zbrazjen e tyre nese jane te mbushur me elektricitet. Pjesa nalte e displayit tregon kapacitetin kurse poshte tregon thartiren (rezistencen) e elektrolitit.

Features

 • Measure capacitance and ESR.
 • Suitable for any capacitor type between 1uF and 22000uF including motor capacitors, smoothing capacitors, electrolytics, polypropylenes, in fact any dielectric type.
 • Automatic analysis start when applying probes to capacitor.
 • New enhanced dynamic range of 0.00 to 40.0 ohms.
 • Audible alerts for various ESR levels.
 • ESR Resolution as fine as 0.01 ohms.
 • Supports capacitors from 1uF to 22000uF. 
 • Capable of In-Circuit measurement of ESR. 
 • Polarity free, connect any way round. 
 • Protected against highly charged capacitors.
 • Great for low DC resistance checking too (such as PCB short checking).
 • Supplied complete with 2mm male test leads and 2mm compatible gold plated crocs.
 • Test leads are ultra-durable and 45cm (18") long with 2mm plugs.
 • Enhanced software compensation of cable resistance.
 • Complete with comprehensive user guide.
 • Capacitor reference table included.
 • Tests at the industry standard 100kHz. 
 • Long life alkaline battery fitted.
 • Just 100mm x 70mm x 20mm

 

 


Kushtet e Blerjes Online


Funksionimi i Blej24.com dhe kushtet e blerjes online janё bёrё me qёllim qё i gjithё procesi tё jetё sa mё i thjeshtё dhe i pёrdorueshёm nga tё gjitha kategoritё & grupmoshat.


Pra nё Blej24.com funksionimi ёshtё njёsoj si ai fizik, produktet janё tё ndara nё kategori dhe nёnkategori, mund tё zgjidhni me rradhё produktet qё dёshironi dhe t’i fusni nё shportёn virutale, nё fund do tё keni totalin e shumёs pёr tё paguar, sigurisht edhe tek shporta virtuale mund tё hiqni dhe shtoni produkte si tё ishte njё shportё fizike. Me tё konfirmuar blerjen,brenda pak minutave tek numri i telefonit qё do tё jepni do tё telefonojё njё operatori I yni, i cili do tё konfirmojё produktet e blera, shumёn totale dhe adresёn e detajuar pёr dorёzimin,eventualisht dhe orarin nqs nuk doni qё dorёzimi tё bёhet menjёherё por nё njё orar tё caktuar.Pas konfirmimit, opertarori ynё do tё zgjedhё produktet e shportёs virtuale, do t’i paketoj, duke ja kaluar pastaj personit pёrgjegjёs pёr trasportin dhe dorёzimin.Personi pёrgjegjёs pёr trasportin, do ti sjellё produktet tek ju Brenda 24 oreve.


Pra ju mund tё blini nga shtёpia pa asnjё kosto shtesё * dhe pa qenё nevoja tё mundoheni apo tё humbisni kohё tё cmuar.Ky shёrbim sigurisht ёshtё shumё komod dhe i vlefshёm pёr tё gjithё, sidomos pёr tё moshuar ose pёr ata qe punojnё shumё orё ne ditё dhe nuk kanё kohё tё lirё.


Tashmё kjo gjё mund tё bёhet kudo qe ju ndodheni nё Kosovё, lehtёsisht e vetёm nё pak minuta . 
Te gjitha produktet mund ti dergojme ne te gjitha qytetet e Kosoves brenda 24 oreve,
Transporti eshte gratis per produktet ne vlere mbi 12euro, nuk perfshihet per produktet qe jane ne zbritje, ne aksion dhe nen cmim 12euro.
bookmark rocket phone