Instrument Multimeter Fluke 117 me tension pa kontakt

€319,00
Prodhuesi:
Kodi i Produktit: 8917730
Stock I disponueshëm

OverView

Multimetri dixhital 117 është një për elektricistët që punojnë në ambiente tregtare dhe jokomerciale që kanë nevojë për zbulim të tensionit pa kontakt për funksionime më të shpejta dhe më të sigurta.Zbulimi i tensionit pa ko...

Product Description

Multimetri dixhital 117 është një për elektricistët që punojnë në ambiente tregtare dhe jokomerciale që kanë nevojë për zbulim të tensionit pa kontakt për funksionime më të shpejta dhe më të sigurta.


 • Zbulimi i tensionit pa kontakt
 • Zgjedhja automatike e tensionit AC/DC AutoVolt
 • Parandaloni leximet e rreme të shkaktuara nga tensioni fantazmë 


Ky Multimetër dixhital përfshin zbulimin e integruar të tensionit pa kontakt për të ndihmuar në kryerjen e punës më shpejt.


Multimetri dixhital Fluke 117 përfshin zbulimin e integruar të tensionit pa kontakt dhe funksionet Auto Volts dhe LoZ që ndihmojnë në parandalimin e leximeve të rreme të shkaktuara nga tensioni fantazmë. Është një matës kompakt True-RMS për aplikacione kërkuese si ndërtesa tregtare, spitale dhe shkolla dhe ndihmon në kryerjen e punës më shpejt.


Përdoruesit në mbarë botën kanë thënë se multimetri i tyre dixhital 117 është një investim në saktësi. Fluke 117 ofron lexime Min/Max/Mesatare dhe mat frekuencën dhe kapacitetin. Plus, ndërfaqja e tij e lehtë për t'u përdorur mund t'ju kursejë kohë dhe t'ju mundësojë të lëvizni nga puna në punë më shpejt.


Karakteristika të tjera të dobishme:


 •     Multimetër i saktë dhe i lehtë për t'u përdorur me teknologjinë e integruar VoltAlert™ për zbulimin e tensionit pa kontakt
 •     Përmban përzgjedhjen automatike të tensionit AC/DC AutoVolt
 •     Ofron rezistencë të ulët të hyrjes për të ndihmuar në parandalimin e leximeve të rreme për shkak të tensionit fantazmë
 •     Paraqet një dritë të madhe LED të bardhë për të punuar në zona me ndriçim të dobët
 •     Përmban aftësi True RMS për matje të sakta në ngarkesa jolineare
 •     Mat 10 A (mbingarkesa 20 A për 30 sekonda)
 •     Mat rezistencën, vazhdimësinë, frekuencën dhe kapacitetin
 •     Ofron Min/Max/Mesatar për të regjistruar luhatjet e sinjalit
 •     Vjen me një këllëf me mbajtës sondë për ruajtje të lehtë
 •     Përmban dizajn kompakt ergonomik për funksionimin me një dorë
 •     Përshtatet në varësen magnetike opsionale ToolPak™ për funksionim pa duar
 •     Siguria e vlerësuar me CAT III 600 V
 •     Një dritë e madhe LED e bardhë për të përmirësuar dukshmërinë e matjes në zonat me ndriçim të dobët
 •     Teknologjia VoltAlert™ për zbulimin e shpejtë të tensionit pa kontakt
 •     Modalitetet AutoVolt dhe impedancë të ulët hyrëse për të siguruar lexime më të shpejta dhe më të sakta
 •     Për elektricistë komercial, punë elektrike komerciale dhe banesore


Fluke 117 Digital Multimeter for Electricians with Non-Contact voltage

This Digital Multimeter includes integrated non-contact voltage detection to help get the job done faster.

The Fluke 117 Digital Multimeter includes integrated non-contact voltage detection and Auto Volts and LoZ functions that help prevent false readings caused by ghost voltage. It is a compact True-RMS meter for demanding applications like commercial buildings, hospitals, and schools and helps get the job done faster.

Users around the world have said their 117 digital multimeter is an investment in accuracy. The Fluke 117 provides Min/Max/Average readings and measures frequency and capacitance. Plus, its easy-to-use interface can save you time and enable you to move from job to job more quickly.

The Fluke 110 Series has five true-rms digital multimeters, each for specific users. The compact instruments offer convenient one-handed operation and a backlit display with large, easy-to-read digits.

Other useful features:

 • Accurate, easy-to-use multimeter with integrated VoltAlert™ technology for non-contact voltage detection
 • Features AutoVolt automatic AC/DC voltage selection
 • Provides low input impedance to help prevent false readings due to ghost voltage
 • Presents a large white LED backlight for working in poorly lit areas
 • Features True RMS capabilities for accurate measurements on non-linear loads
 • Measures 10 A (20 A overload for 30-seconds)
 • Measures resistance, continuity, frequency, and capacitance
 • Provides Min/Max/Average to record signal fluctuations
 • Comes with an holster with probe holders for easy storage
 • Features compact ergonomic design for one-handed operation
 • Fits into optional ToolPak™ magnetic hanger for hands-free operation
 • CAT III 600 V safety rated
 • A large white LED backlight to improve measurement visibility in poorly lit areas
 • VoltAlert™ technology for fast, go/no go non-contact voltage detection
 • AutoVolt and low input impedance modes to provide faster, more accurate readings
 • For commercial electricians, commercial and residential electrical work

Includes:

 • 4 mm silicone test lead set
 • Holster
 • User manual


Kushtet e Blerjes Online


Funksionimi i Blej24.com dhe kushtet e blerjes online janё bёrё me qёllim qё i gjithё procesi tё jetё sa mё i thjeshtё dhe i pёrdorueshёm nga tё gjitha kategoritё & grupmoshat.


Pra nё Blej24.com funksionimi ёshtё njёsoj si ai fizik, produktet janё tё ndara nё kategori dhe nёnkategori, mund tё zgjidhni me rradhё produktet qё dёshironi dhe t’i fusni nё shportёn virutale, nё fund do tё keni totalin e shumёs pёr tё paguar, sigurisht edhe tek shporta virtuale mund tё hiqni dhe shtoni produkte si tё ishte njё shportё fizike. Me tё konfirmuar blerjen,brenda pak minutave tek numri i telefonit qё do tё jepni do tё telefonojё njё operatori I yni, i cili do tё konfirmojё produktet e blera, shumёn totale dhe adresёn e detajuar pёr dorёzimin,eventualisht dhe orarin nqs nuk doni qё dorёzimi tё bёhet menjёherё por nё njё orar tё caktuar.Pas konfirmimit, opertarori ynё do tё zgjedhё produktet e shportёs virtuale, do t’i paketoj, duke ja kaluar pastaj personit pёrgjegjёs pёr trasportin dhe dorёzimin.Personi pёrgjegjёs pёr trasportin, do ti sjellё produktet tek ju Brenda 24 oreve.


Pra ju mund tё blini nga shtёpia pa asnjё kosto shtesё * dhe pa qenё nevoja tё mundoheni apo tё humbisni kohё tё cmuar.Ky shёrbim sigurisht ёshtё shumё komod dhe i vlefshёm pёr tё gjithё, sidomos pёr tё moshuar ose pёr ata qe punojnё shumё orё ne ditё dhe nuk kanё kohё tё lirё.


Tashmё kjo gjё mund tё bёhet kudo qe ju ndodheni nё Kosovё, lehtёsisht e vetёm nё pak minuta . 
Te gjitha produktet mund ti dergojme ne te gjitha qytetet e Kosoves brenda 24 oreve,
Transporti eshte gratis per produktet ne vlere mbi 12euro, nuk perfshihet per produktet qe jane ne zbritje, ne aksion dhe nen cmim 12euro.
bookmark rocket phone