Peaktech Osciloskop digjital me 66 MHz/16-CH analizues logjik

Prodhuesi:
Kodi i Produktit: D798833
Stock Vetem me Porosi

OverView

Product Description

Kete artikull mund ta keni vetem me porosi!

 

Osciloskop digjital me 66 MHz/16-CH analizues logjik.

200 MHz/2 CH Digital Storage Oscilloscope with 66 MHz/16-CH logic analyzer

200 MHz Digital storage oscilloscope of the latest generation with 16 CH logic analyzer and 20 cm (8”)-TFT- color display, high resolution, with backlight and USB function benefits faster and larger data communication. The current electronic products become more complicated as the number of digital circuits and serial bus systems increase; the testing signal often mixes analog and digital signals, so the engineer needs a test instrument, that could test both of analog and digital signals. Provides versatile applications for educations, training centers, repair and maintenance and satisfies increasing needs of higher performance.

 • Save data directly to an USB-stick
 • 200 MHz bandwidth
 • 1 GSa/s sampling rate per each channel
 • Logic analyzer with 16 input channels
 • 20 automatic measurement functions
 • FFT measurement function
 • Max. 2 Mio. points record length for each channel
 • Dual channels + external trigger + logic analyzer
 • Support USB data transmission, display by real-time
 • Advanced trigger functions: edge, bus, pattern, sequential queue data, distributed queue data and data width trigger
 • Autoscale-function, supports automatic setting of waveform and data detecting
 • Safety: EN 61010-1 : 2001; CAT II
 • Accessories: carrying case, 2 pcs. BNC cable, USB cable, software CD for Windows 2000/XP/VISTA/7, power cable, logic probe, 2 pcs. oscilloscope probes and manual
 • Optional accessories: accu pack 7,4 V ~ 8000 mA, model: AKKU 2

 

 

 

Bandwidth 200 MHz
Display 20 cm 8” TFT (640 x 480 Pixel)
Channel 2-CH + ext. Trigger + Logic-Analyzer
Sample rate 1 GSa/s (real time) each channel
Sampling mode normal, peak detection, average
Sensitivity 2 mV - 10 V/Skt/div
Input impedance 1 MΩ +/- 2 % in parallel with 15 pF +/- 3 pF
Input voltage 400 V DC or ACss/pp
Input coupling DC/AC/GND
Accuracy ± 3 %
Rise time < 1,75 ns
Resolution A/D 8 bits (2 CH simultaneously)
Time base 1 ns - 100 s/Skt/div.
Trigger mode edge, pulse, video, alternate, slope
Measurements peak-peak, cycle RMS, Vmax, Vmin, Vtop, Vbase, Vamp, overshoot, preshoot, rise time, fall time, +width, -width, +duty, -duty, delay A→B (rising), delay A→B (falling), frequency, period, mean
Waveform Addition, Subtraktion, Multiplikation, Division, FFT
Record length max. 2 Mio. points (1 CH)
Waveform storage 4 waveforms
Bandwidth 66 MHz
Channels 16
Sample rate 20S/s ~ 400 MSa/s (real time)
Input impedance 1 MΩ +/- 2 %
Input singal range ± 15 V
Threshold voltage ± 10 V (4 settings)
Trigger mode egde, bus, pattern, sequential queue data, distributed queue data and data width trigger
Trigger position setting pre, mid, re-trigger
Record length 4 Mio. points CH (16 k at 400 MSa/S)
Setting storage 10
Data system binary-, decimal system, hex
Digital filter 0, 1, 2 opt.
Interfaces USB Device 2.0, USB Host 1.1
Operation voltage 100 ~ 240 V ACeff/rms / 50 Hz
Dimensions (WxHxD) 370 x 180 x 120 mm
Weight 2,2 kg
 

 

Ju lutem na kontaktoni per cmimin aktual ditor , sepse ka mundesi ndryshimi!

 

 


Kushtet e Blerjes Online


Funksionimi i Blej24.com dhe kushtet e blerjes online janё bёrё me qёllim qё i gjithё procesi tё jetё sa mё i thjeshtё dhe i pёrdorueshёm nga tё gjitha kategoritё & grupmoshat.


Pra nё Blej24.com funksionimi ёshtё njёsoj si ai fizik, produktet janё tё ndara nё kategori dhe nёnkategori, mund tё zgjidhni me rradhё produktet qё dёshironi dhe t’i fusni nё shportёn virutale, nё fund do tё keni totalin e shumёs pёr tё paguar, sigurisht edhe tek shporta virtuale mund tё hiqni dhe shtoni produkte si tё ishte njё shportё fizike. Me tё konfirmuar blerjen,brenda pak minutave tek numri i telefonit qё do tё jepni do tё telefonojё njё operatori I yni, i cili do tё konfirmojё produktet e blera, shumёn totale dhe adresёn e detajuar pёr dorёzimin,eventualisht dhe orarin nqs nuk doni qё dorёzimi tё bёhet menjёherё por nё njё orar tё caktuar.Pas konfirmimit, opertarori ynё do tё zgjedhё produktet e shportёs virtuale, do t’i paketoj, duke ja kaluar pastaj personit pёrgjegjёs pёr trasportin dhe dorёzimin.Personi pёrgjegjёs pёr trasportin, do ti sjellё produktet tek ju Brenda 24 oreve.


Pra ju mund tё blini nga shtёpia pa asnjё kosto shtesё * dhe pa qenё nevoja tё mundoheni apo tё humbisni kohё tё cmuar.Ky shёrbim sigurisht ёshtё shumё komod dhe i vlefshёm pёr tё gjithё, sidomos pёr tё moshuar ose pёr ata qe punojnё shumё orё ne ditё dhe nuk kanё kohё tё lirё.


Tashmё kjo gjё mund tё bёhet kudo qe ju ndodheni nё Kosovё, lehtёsisht e vetёm nё pak minuta . 
Te gjitha produktet mund ti dergojme ne te gjitha qytetet e Kosoves brenda 24 oreve,
Transporti eshte gratis per produktet ne vlere mbi 12euro, nuk perfshihet per produktet qe jane ne zbritje, ne aksion dhe nen cmim 12euro.
bookmark rocket phone