Testus i kabllave te internetit UTP, BNC mandej kontrollon masen dhe izolimin - Proskit

€18,80
Prodhuesi:
Kodi i Produktit: 5929363
Stock I disponueshëm

OverView

Testus i kabllave te internetit UTP, BNC mandej kontrollon mase...

Product Description

Testus i kabllave te internetit UTP, BNC mandej kontrollon masen dhe izolimin.

PRO'S KIT - 3PK-NT007 - TESTER, CABLE, MULTI-NETWORK

Product Description

  • TESTER, CABLE, MULTI-NETWORK
3PK-NT007MULTI-NETWORK CABLE TESTER
Test for Coaxial Cable (BNC) 
1. Plug one end to the BNC socket of the master unit and the other end to the remote terminator. 

2. Push the power switch on, the power LED will flash to show the power is working properly. 

 3. After the cable is inserted, the BNC LED should be kept unlighted. If the BNC LED is lighted up, then the cable is bad. 

4. Push the button which is on the left side of the master unit. The BNC LED indicator will light up GREEN if the cable is OK. If LED light up RED or no light, the cable is bad. 

Test for 10 Base-T, AT& T 258 A, EIA/TIA 568, Token Ring Cable
1. Plug on end of the cable to the jack of the master unit and the other end to the remote terminator.

2. Push the power switch on, the power LED will flash to show the power is working properly.

 3. As soon as the power was switched on, the LED'S on the remote terminator will start to scan one by one. If the cable is OK, the LED's corresponding to each pair connected will light GREEN. If the LED is lighted GREEN first and RED after (mix)or it is unlighted, the cable is bad. 

4. If the cable is shielded, you may test shelding by pushing the GND switch on The corresponding LEDs and GND LED will light up with all green except the LED of pair 3 & 6 is kept off. If any LED is lighted green first and red after or unlighted, it's showing the shielding is bad. 


Kushtet e Blerjes Online


Funksionimi i Blej24.com dhe kushtet e blerjes online janё bёrё me qёllim qё i gjithё procesi tё jetё sa mё i thjeshtё dhe i pёrdorueshёm nga tё gjitha kategoritё & grupmoshat.


Pra nё Blej24.com funksionimi ёshtё njёsoj si ai fizik, produktet janё tё ndara nё kategori dhe nёnkategori, mund tё zgjidhni me rradhё produktet qё dёshironi dhe t’i fusni nё shportёn virutale, nё fund do tё keni totalin e shumёs pёr tё paguar, sigurisht edhe tek shporta virtuale mund tё hiqni dhe shtoni produkte si tё ishte njё shportё fizike. Me tё konfirmuar blerjen,brenda pak minutave tek numri i telefonit qё do tё jepni do tё telefonojё njё operatori I yni, i cili do tё konfirmojё produktet e blera, shumёn totale dhe adresёn e detajuar pёr dorёzimin,eventualisht dhe orarin nqs nuk doni qё dorёzimi tё bёhet menjёherё por nё njё orar tё caktuar.Pas konfirmimit, opertarori ynё do tё zgjedhё produktet e shportёs virtuale, do t’i paketoj, duke ja kaluar pastaj personit pёrgjegjёs pёr trasportin dhe dorёzimin.Personi pёrgjegjёs pёr trasportin, do ti sjellё produktet tek ju Brenda 24 oreve.


Pra ju mund tё blini nga shtёpia pa asnjё kosto shtesё * dhe pa qenё nevoja tё mundoheni apo tё humbisni kohё tё cmuar.Ky shёrbim sigurisht ёshtё shumё komod dhe i vlefshёm pёr tё gjithё, sidomos pёr tё moshuar ose pёr ata qe punojnё shumё orё ne ditё dhe nuk kanё kohё tё lirё.


Tashmё kjo gjё mund tё bёhet kudo qe ju ndodheni nё Kosovё, lehtёsisht e vetёm nё pak minuta . 
Te gjitha produktet mund ti dergojme ne te gjitha qytetet e Kosoves brenda 24 oreve,
Transporti eshte gratis per produktet ne vlere mbi 12euro, nuk perfshihet per produktet qe jane ne zbritje, ne aksion dhe nen cmim 12euro.
bookmark rocket phone