20 MHz/2 CH Digital Storage Oscilloscope/DMM

Prodhuesi:
Kodi i Produktit: 5686773
Stock Vetem me Porosi

OverView

Product Description

Kete artikull mund ta keni vetem me porosi!

 

This combination of 2 CH/20 MHz digital storage oscilloscope and True RMS multimeter are making a complete solution for measurement needs. The creative design for short cut keys simplify all the operation and the high resolution 3,8 inch color display with TFT panel helps to observe the waveform work, whereas the long time operation lion battery guarantees the continuous work. This instrument is ideal equipment for modern measurement world and on-site measurement.

 • USB interface
 • Socket for USB-stick to save data portable
 • Support alternative trigger
 • Advantage video trigger function and optimize trigger sensitivity
 • Record length 6K
 • True RMS multimeter
 • Dual independet galvanic separated (for multimeter and between oscilloscope and multimeter)
 • USB interface
 • Auto-scale and auto-setup function in oscilloscope mode
 • 5 V / 1 kHz output for adjusting the measurement probes
 • Safety: EN 61010-1: CAT II 400 V
 • Accessories: AC-DC-adaptor, 2 pcs. oscilloscope probes, testleads, cable for connection to USB mass storage, extension module for small capacitance measurement, USB-interface cable, software-CD for Windows 2000/XP/VISTA and 7, carrying case and manual
Bandwidth 20 MHz
Sample rate 100 MSa/s each channel
CH 2
Display 9,7 cm (3,8”) TFT, 65535 colors
Resolution 640 x 480 Pixel
Input coupling DC, AC, GND
Input impedance 1 MΩ ± 2 % / 20 pF ± 5 pF / 400 V DC or ACpp
Vertical sensitivity 8 Bit (2 channels simultaneously)
Input voltage 400 V DC or ACpp
Accuracy ± 5 %
Coupling DC, AC, GND
Rising time < 17,5 ns
Time base range 5ns/div ~ 100s/div
Sampling range 10 S/s ~ 100 MS/s
Accuracy +100 ppm
Trigger-type Edge, Video, Alternate
Trigger-mode (Edge) Auto, Normal, Single
Trigger-sensitivity DC, AC, LF-REJ, HF-REJ
Autom. measurement peak-peak, cycle RMS, Vmax, Vmin, Vtop, Vbase, Vamp, overshoot, preshoot, rise time, fall time, +width, -width, +duty, -duty, delay A-B (rising), delay A-B (falling), frequency, period mean
Storage length 6000 points / CH
Waveform storage 4 waveforms, 4 settings
Math. function +, -, *, /, FFT
FFT-function available
Interface USB Device 2.0, USB Host 1.1
DC voltage 400 mV/4/40/400 V; ± 1 % + 1 dgt.
AC voltage 4/40/400 V; ± 1 % + 3 dgt., 40 ~ 400 Hz
DC current 40/400 mA/10 A; ± 1,5 % + 1 dgt.
AC current 40/400 mA/10 A; ± 1,5 & + 3 dgt.; 40 ~ 400 Hz
Resistance 400 Ω/4/40/400 kΩ/4/40 MΩ; ± 1 % + 1 dgt.
Capacitance 51,2 nF ~ 100 µF; ± 3 % + 3 dgt.
Operation voltage 7,4 V/3500 mA DC Li-Ion-Akku or AC-Adaptor 110/240 V AC; 50/60 Hz, 8,5 V DC/1,5 A
Dimensions (WxHxD) 115 x 180 x 40 mm
Weight 650 g

 

Ju lutem na kontaktoni per cmimin aktual ditor , sepse ka mundesi ndryshimi!


Kushtet e Blerjes Online


Funksionimi i Blej24.com dhe kushtet e blerjes online janё bёrё me qёllim qё i gjithё procesi tё jetё sa mё i thjeshtё dhe i pёrdorueshёm nga tё gjitha kategoritё & grupmoshat.


Pra nё Blej24.com funksionimi ёshtё njёsoj si ai fizik, produktet janё tё ndara nё kategori dhe nёnkategori, mund tё zgjidhni me rradhё produktet qё dёshironi dhe t’i fusni nё shportёn virutale, nё fund do tё keni totalin e shumёs pёr tё paguar, sigurisht edhe tek shporta virtuale mund tё hiqni dhe shtoni produkte si tё ishte njё shportё fizike. Me tё konfirmuar blerjen,brenda pak minutave tek numri i telefonit qё do tё jepni do tё telefonojё njё operatori I yni, i cili do tё konfirmojё produktet e blera, shumёn totale dhe adresёn e detajuar pёr dorёzimin,eventualisht dhe orarin nqs nuk doni qё dorёzimi tё bёhet menjёherё por nё njё orar tё caktuar.Pas konfirmimit, opertarori ynё do tё zgjedhё produktet e shportёs virtuale, do t’i paketoj, duke ja kaluar pastaj personit pёrgjegjёs pёr trasportin dhe dorёzimin.Personi pёrgjegjёs pёr trasportin, do ti sjellё produktet tek ju Brenda 24 oreve.


Pra ju mund tё blini nga shtёpia pa asnjё kosto shtesё * dhe pa qenё nevoja tё mundoheni apo tё humbisni kohё tё cmuar.Ky shёrbim sigurisht ёshtё shumё komod dhe i vlefshёm pёr tё gjithё, sidomos pёr tё moshuar ose pёr ata qe punojnё shumё orё ne ditё dhe nuk kanё kohё tё lirё.


Tashmё kjo gjё mund tё bёhet kudo qe ju ndodheni nё Kosovё, lehtёsisht e vetёm nё pak minuta . 
Te gjitha produktet mund ti dergojme ne te gjitha qytetet e Kosoves brenda 24 oreve,
Transporti eshte gratis per produktet ne vlere mbi 12euro, nuk perfshihet per produktet qe jane ne zbritje, ne aksion dhe nen cmim 12euro.
bookmark rocket phone