ERSA letkon digjital me mikroprocesor rregullues

€220,00
Prodhuesi:
Kodi i Produktit: 6902561
Stock I disponueshëm

OverView

Product Description

RSA - 80 Watt letkon digjital me mikroprocesor rregullues.

Ky letkon profesional me display te madhe mundeson fiksimin e 3 temperaturave, ndaljen automatike nese nuk punohet (Stand by) e te tjera. Me kete letkon mund te programoni 3 temperatura sipas deshires, vetem shtypni njeren nga keto 3 susta dhe letkoni ua sjell temperaturen e deshiruar, brenda nje casti te shkurter. Poashtu letkoni e ruan majen dhe kursen energjine, pasiqe ndalet vetvetiu nese nuk e perdorni nje kohe te caktuar. Mund t'i vendosen maje te ndryshme.

Ky letkon mund te  perdoret per c´do profesion.

ERSA - RDS80 - SOLDERING STATION 230V 80W EU PLUG

Soldering station Ersa RDS 80

Digital power soldering station with microprocessor control and fantastic price/performance ratio

The digital soldering station Ersa RDS 80, offers the established and proven Ersa Resistronic heating technology with a generous 80 watts of power.

With this unique temperature control technology, the ceramic PTC heating element (Positive Temperature Coefficient) replaces the function of the thermocouple. This guarantees very fast preheating due to high initial power and fast heat recovery for a stable soldering process.

The very high heating power and the largest range of soldering tips allow for great flexibility in handling all applications.

The heating system with interior heated soldering tips has the highest thermal efficiency. The newly constructed ergonomic handle, the new design of the housing, and the big digital multi-function display leave nothing to be desired!

Precise temperatures can be selected between 150° C and 450° C (302° F - 842° F), and with a touch of a button, 3 fixed temperatures or 2 fixed temperatures and one stand-by temperature can be programmed and selected.

In addition, the station offers a power bar graph display, a calibration capability, and an automatic power-off function. Finally, the potential equalization jack (with integraded 220 k resistor) allows the system to be grounded to the desired resistance of the working environment.The soldering station 0RDS80 consists of elecronic station 0RDS803, soldering iron RT80 with long-life tip 0842CD and tool holder 0A39.

Power rating (Watt) 80
Supply (Volt) 230
Secondary voltage (Volt) 24
Temperature range (in °C) 150 - 450
Preheating time (in seconds) 40
Design Soldering Tips long-life tip
Antistatic design (yes / no) no
Digital display (yes / no) yes
Weight (g) 3,200
Replacement heating element (order-no.): 0890CDJ
 


Kushtet e Blerjes Online


Funksionimi i Blej24.com dhe kushtet e blerjes online janё bёrё me qёllim qё i gjithё procesi tё jetё sa mё i thjeshtё dhe i pёrdorueshёm nga tё gjitha kategoritё & grupmoshat.


Pra nё Blej24.com funksionimi ёshtё njёsoj si ai fizik, produktet janё tё ndara nё kategori dhe nёnkategori, mund tё zgjidhni me rradhё produktet qё dёshironi dhe t’i fusni nё shportёn virutale, nё fund do tё keni totalin e shumёs pёr tё paguar, sigurisht edhe tek shporta virtuale mund tё hiqni dhe shtoni produkte si tё ishte njё shportё fizike. Me tё konfirmuar blerjen,brenda pak minutave tek numri i telefonit qё do tё jepni do tё telefonojё njё operatori I yni, i cili do tё konfirmojё produktet e blera, shumёn totale dhe adresёn e detajuar pёr dorёzimin,eventualisht dhe orarin nqs nuk doni qё dorёzimi tё bёhet menjёherё por nё njё orar tё caktuar.Pas konfirmimit, opertarori ynё do tё zgjedhё produktet e shportёs virtuale, do t’i paketoj, duke ja kaluar pastaj personit pёrgjegjёs pёr trasportin dhe dorёzimin.Personi pёrgjegjёs pёr trasportin, do ti sjellё produktet tek ju Brenda 24 oreve.


Pra ju mund tё blini nga shtёpia pa asnjё kosto shtesё * dhe pa qenё nevoja tё mundoheni apo tё humbisni kohё tё cmuar.Ky shёrbim sigurisht ёshtё shumё komod dhe i vlefshёm pёr tё gjithё, sidomos pёr tё moshuar ose pёr ata qe punojnё shumё orё ne ditё dhe nuk kanё kohё tё lirё.


Tashmё kjo gjё mund tё bёhet kudo qe ju ndodheni nё Kosovё, lehtёsisht e vetёm nё pak minuta . 
Te gjitha produktet mund ti dergojme ne te gjitha qytetet e Kosoves brenda 24 oreve,
Transporti eshte gratis per produktet ne vlere mbi 12euro, nuk perfshihet per produktet qe jane ne zbritje, ne aksion dhe nen cmim 12euro.
Cka ka t're ?

I ri
I ri
I ri
I ri
bookmark rocket phone