Telefon fiks pa kabell me baze shtese

€65,00
Prodhuesi:
Kodi i Produktit: o2143
Stock I disponueshëm

OverView

Telefon fiks pa kabell me baze shtese dhe me sekretaresh Ky telefon ka operacione te ndryshme dhe mundeson memorj...

Product Description

Telefon fiks pa kabell me baze shtese dhe me sekretaresh

Ky telefon ka operacione te ndryshme dhe mundeson memorje deri ne 20 numra dhe emra regjistrimi, altoparlant ne degjuse (kufje) per bisede te lire, 9 melodi, 5 shkall te nivelit te zerit, bised ne mes te degjuseve (ne zyre apo shtepi), deri ne 8 ore bisede telefonike ose 80 ore ne gjendje gadishmerie (stand by).

 Per me shume funksione lexoni tekstin poshte.

 • ECO-Mode (intelligent Radiation reduction function
 • Integrated digital Answering Device
 • Alphanumeric LC-Display 
 • Amber colour display back light
 • Speakerphone on Handset
 • Phonebook for 20 Names and Numbers
 • Caller ID for 20 Numbers 
 • 9 Ring melodies selectable
 • 5 Ringer volumes selectable
 • Multi-Handset with up to 5 Handsets         
 • Redial for 3 last dial numbers
 • Key lock
 • Conference
 • Flash time selectable (100/300ms)
 • Battery and Out of range
 • Standard rechargeable batteries
 • Stand-by up to 80 h
 • Talk time up to 8 h
 • Digital Answering Device with up to 11 Min. recording time
 • Indication of number of incoming messages
 • Remote control
 • 3-digit security code


Kushtet e Blerjes Online


Funksionimi i Blej24.com dhe kushtet e blerjes online janё bёrё me qёllim qё i gjithё procesi tё jetё sa mё i thjeshtё dhe i pёrdorueshёm nga tё gjitha kategoritё & grupmoshat.


Pra nё Blej24.com funksionimi ёshtё njёsoj si ai fizik, produktet janё tё ndara nё kategori dhe nёnkategori, mund tё zgjidhni me rradhё produktet qё dёshironi dhe t’i fusni nё shportёn virutale, nё fund do tё keni totalin e shumёs pёr tё paguar, sigurisht edhe tek shporta virtuale mund tё hiqni dhe shtoni produkte si tё ishte njё shportё fizike. Me tё konfirmuar blerjen,brenda pak minutave tek numri i telefonit qё do tё jepni do tё telefonojё njё operatori I yni, i cili do tё konfirmojё produktet e blera, shumёn totale dhe adresёn e detajuar pёr dorёzimin,eventualisht dhe orarin nqs nuk doni qё dorёzimi tё bёhet menjёherё por nё njё orar tё caktuar.Pas konfirmimit, opertarori ynё do tё zgjedhё produktet e shportёs virtuale, do t’i paketoj, duke ja kaluar pastaj personit pёrgjegjёs pёr trasportin dhe dorёzimin.Personi pёrgjegjёs pёr trasportin, do ti sjellё produktet tek ju Brenda 24 oreve.


Pra ju mund tё blini nga shtёpia pa asnjё kosto shtesё * dhe pa qenё nevoja tё mundoheni apo tё humbisni kohё tё cmuar.Ky shёrbim sigurisht ёshtё shumё komod dhe i vlefshёm pёr tё gjithё, sidomos pёr tё moshuar ose pёr ata qe punojnё shumё orё ne ditё dhe nuk kanё kohё tё lirё.


Tashmё kjo gjё mund tё bёhet kudo qe ju ndodheni nё Kosovё, lehtёsisht e vetёm nё pak minuta . 
Te gjitha produktet mund ti dergojme ne te gjitha qytetet e Kosoves brenda 24 oreve,
Transporti eshte gratis per produktet ne vlere mbi 12euro, nuk perfshihet per produktet qe jane ne zbritje, ne aksion dhe nen cmim 12euro.
bookmark rocket phone