Komplet I veglave te punes (kaqavida dhe dana) - Proskit

€68,00
Prodhuesi:
Kodi i Produktit: 2744888
Stock I disponueshëm

OverView

Komplet I veglave te punes (kaqavida dhe dana) Dizajn inovativ dhe kualitativ. Jetgjate, ergonomik dhe lehte me u punu me ato. Veglat jane ne qanten praktike. Vrimat ne kaqavida mundesojn virrjen e tyre. Vegla te izoluara pune deri ne 10...

Product Description

Komplet I veglave te punes (kaqavida dhe dana)

Dizajn inovativ dhe kualitativ. Jetgjate, ergonomik dhe lehte me u punu me ato. Veglat jane ne qanten praktike. Vrimat ne kaqavida mundesojn virrjen e tyre. Vegla te izoluara pune deri ne 1000V. Kompleti perbehet nga kaqavida kryq dhe te drejt me madhesi te ndryshem. I pershtatshem per profesione te ndryshem.
Nga firma Proskit

Pershkrimi ne gjuhen angleze :

 • Certified to IEC/DIN EN 60900 1000V VDE Safety Standards.
 • High visibility molded ergonomic cushion grip handle design for maximum comfort.
 • Including 7 pcs insulated screwdrivers and 4 pcs insulated pliers to meet the most of applications

  Case size: 294x240x50 (mm)

  Specification
   
  SD-800-S2.5  0.4x2.5x75mm
  SD-800-S4.0  0.8x4.0x100m
  SD-800-S5.5  1.0x5.5x125mm
  SD-800-S6.5  1.2x6.5x150mm
  SD-800-P0  PH0x60mm
  SD-800-P1  PH1x80mm
  SD-800-P2  PH2x100mm
  PM-911 Insulated combination Plier
  PM-917 Insulated side cutter
  PM-918 Insulated long nose plier
  PM-919 Insulated long nose plier
  9Z-PK2802 Carrying Zipper Bag


Kushtet e Blerjes Online


Funksionimi i Blej24.com dhe kushtet e blerjes online janё bёrё me qёllim qё i gjithё procesi tё jetё sa mё i thjeshtё dhe i pёrdorueshёm nga tё gjitha kategoritё & grupmoshat.


Pra nё Blej24.com funksionimi ёshtё njёsoj si ai fizik, produktet janё tё ndara nё kategori dhe nёnkategori, mund tё zgjidhni me rradhё produktet qё dёshironi dhe t’i fusni nё shportёn virutale, nё fund do tё keni totalin e shumёs pёr tё paguar, sigurisht edhe tek shporta virtuale mund tё hiqni dhe shtoni produkte si tё ishte njё shportё fizike. Me tё konfirmuar blerjen,brenda pak minutave tek numri i telefonit qё do tё jepni do tё telefonojё njё operatori I yni, i cili do tё konfirmojё produktet e blera, shumёn totale dhe adresёn e detajuar pёr dorёzimin,eventualisht dhe orarin nqs nuk doni qё dorёzimi tё bёhet menjёherё por nё njё orar tё caktuar.Pas konfirmimit, opertarori ynё do tё zgjedhё produktet e shportёs virtuale, do t’i paketoj, duke ja kaluar pastaj personit pёrgjegjёs pёr trasportin dhe dorёzimin.Personi pёrgjegjёs pёr trasportin, do ti sjellё produktet tek ju Brenda 24 oreve.


Pra ju mund tё blini nga shtёpia pa asnjё kosto shtesё * dhe pa qenё nevoja tё mundoheni apo tё humbisni kohё tё cmuar.Ky shёrbim sigurisht ёshtё shumё komod dhe i vlefshёm pёr tё gjithё, sidomos pёr tё moshuar ose pёr ata qe punojnё shumё orё ne ditё dhe nuk kanё kohё tё lirё.


Tashmё kjo gjё mund tё bёhet kudo qe ju ndodheni nё Kosovё, lehtёsisht e vetёm nё pak minuta . 
Te gjitha produktet mund ti dergojme ne te gjitha qytetet e Kosoves brenda 24 oreve,
Transporti eshte gratis per produktet ne vlere mbi 12euro, nuk perfshihet per produktet qe jane ne zbritje, ne aksion dhe nen cmim 12euro.
bookmark rocket phone