Antene dhome per programe analog dhe digjital 36db

€15,00 -25%
Kodi i Produktit: V31760
Stock I disponueshëm

OverView

Antene dhome per programe analog dhe digjital 36db Kjo anten aktive me perforcus te integrum 36dB m...

Product Description


Antene dhome per programe analog dhe digjital 36db

Kjo anten aktive me perforcus te integrum 36dB mundson pranimin e programeve toksore  VHF/UHF RTK, KTV, 21 dhe tjera regjionale si dhe shume programe tjera digjitale HD pa abonim.. Antena eshte e pershtatshme per dhome, kamp shtepize, shtepi vikendi (vikendice) dhe tjera.

 

 • For analogue and digital reception
 • For reception of local and regional stations
 • Suitable for mobile use (camping, boats etc.)
 • Adjustable broadband amplifier for the best sound and picture quality
 • Adjustable loop aerial for the best UHF reception
 • Telescopic aerial for the best VHF and UKW radio reception
 • Additional aerial connection for looping through cable signals for instance
 • Built-in 230 V power supply
 • 12 V direct voltage connection
Color: black
Short text: TVF 09B
EDP.No.: 31760
Technical data
 • Broadband amplifier:
 • UKW/ VHF: adjustable max. 32 dB
 • UHF: adjustable max. 36 dB
 • Frequency ranges : 40 – 230, 450 – 860 MHz
 • Coaxial cable, length: min. 90 cm / IEC plug connector
 • Power supply: 230 V 50 Hz (power cable length: min. 1,0m)


Kushtet e Blerjes Online


Funksionimi i Blej24.com dhe kushtet e blerjes online janё bёrё me qёllim qё i gjithё procesi tё jetё sa mё i thjeshtё dhe i pёrdorueshёm nga tё gjitha kategoritё & grupmoshat.


Pra nё Blej24.com funksionimi ёshtё njёsoj si ai fizik, produktet janё tё ndara nё kategori dhe nёnkategori, mund tё zgjidhni me rradhё produktet qё dёshironi dhe t’i fusni nё shportёn virutale, nё fund do tё keni totalin e shumёs pёr tё paguar, sigurisht edhe tek shporta virtuale mund tё hiqni dhe shtoni produkte si tё ishte njё shportё fizike. Me tё konfirmuar blerjen,brenda pak minutave tek numri i telefonit qё do tё jepni do tё telefonojё njё operatori I yni, i cili do tё konfirmojё produktet e blera, shumёn totale dhe adresёn e detajuar pёr dorёzimin,eventualisht dhe orarin nqs nuk doni qё dorёzimi tё bёhet menjёherё por nё njё orar tё caktuar.Pas konfirmimit, opertarori ynё do tё zgjedhё produktet e shportёs virtuale, do t’i paketoj, duke ja kaluar pastaj personit pёrgjegjёs pёr trasportin dhe dorёzimin.Personi pёrgjegjёs pёr trasportin, do ti sjellё produktet tek ju Brenda 24 oreve.


Pra ju mund tё blini nga shtёpia pa asnjё kosto shtesё * dhe pa qenё nevoja tё mundoheni apo tё humbisni kohё tё cmuar.Ky shёrbim sigurisht ёshtё shumё komod dhe i vlefshёm pёr tё gjithё, sidomos pёr tё moshuar ose pёr ata qe punojnё shumё orё ne ditё dhe nuk kanё kohё tё lirё.


Tashmё kjo gjё mund tё bёhet kudo qe ju ndodheni nё Kosovё, lehtёsisht e vetёm nё pak minuta . 
Te gjitha produktet mund ti dergojme ne te gjitha qytetet e Kosoves brenda 24 oreve,
Transporti eshte gratis per produktet ne vlere mbi 12euro, nuk perfshihet per produktet qe jane ne zbritje, ne aksion dhe nen cmim 12euro.
bookmark rocket phone