Bartes i sinjalit FULL HD dhe Infra Red permes kabllave te rrymes - Marmitek

€345,00
Prodhuesi:
Kodi i Produktit: F734112
Stock Vetem me Porosi

OverView

Revolucion ne teknike, Full HD pa kablla si dhe komandimi i resiverit pa kablla Gjithkund ne shtepi me pas qasje HDTV pa kablla Barte sinjalin HD nga resiveri tokesore (Kujtesa ...

Product Description

Revolucion ne teknike, Full HD pa kablla si dhe komandimi i resiverit pa kablla

  • Gjithkund ne shtepi me pas qasje HDTV pa kablla
  • Barte sinjalin HD nga resiveri tokesore (Kujtesa apo IPKO) ose satelitor (DigitALB ose DreamBOX), DVD etj, ne cdo dhome tjeter te shtepise. Permes kabllave te rrymes egzistuese bartet sinjali HD ne shtepi. Pra, kudo qe ka nevoje te shiqohet TV mund te vendoset pranuesi i sinjalit dhe te lidhet me televizor egzistues, per shembull dhoma e fjetjes, dhoma e femijeve, projektori ne kopshte dhe vende te tjera. Poashtu i pershtatshem per restorane, lokale per me barte sinjalin prej resiverit deri tek Projektori/TV
  • Ne transmetues mund te kyqen dy paisje HD, pershembull resiver HD tokesore, resiver HD satelitor, kamerat vezhguese HD, Media Center, BlueRay HD ose paisje tjeter HD, ne kete menyre permes teledirigjuesit te paisjes mund te zgjidhet resiveri 1 ose 2.
  • Perveq qe bartet sinjali FullHD pa kablla, poashtu kjo paisje mundeson pa kablla komandimin e resiverit prej njeres dhome ne dhome tjeter, pra prej dhomes se fjetjes mund te ndrrohen programet ne resiver i cili mund te ndodhet ne dhome te dites.
  • 100% HDCP kompatibel,
  • Montimi eshte shume i shpejte dhe shume i lehte. Plug & Play

 

Per me shume kliko videon posht

 


Kushtet e Blerjes Online


Funksionimi i Blej24.com dhe kushtet e blerjes online janё bёrё me qёllim qё i gjithё procesi tё jetё sa mё i thjeshtё dhe i pёrdorueshёm nga tё gjitha kategoritё & grupmoshat.


Pra nё Blej24.com funksionimi ёshtё njёsoj si ai fizik, produktet janё tё ndara nё kategori dhe nёnkategori, mund tё zgjidhni me rradhё produktet qё dёshironi dhe t’i fusni nё shportёn virutale, nё fund do tё keni totalin e shumёs pёr tё paguar, sigurisht edhe tek shporta virtuale mund tё hiqni dhe shtoni produkte si tё ishte njё shportё fizike. Me tё konfirmuar blerjen,brenda pak minutave tek numri i telefonit qё do tё jepni do tё telefonojё njё operatori I yni, i cili do tё konfirmojё produktet e blera, shumёn totale dhe adresёn e detajuar pёr dorёzimin,eventualisht dhe orarin nqs nuk doni qё dorёzimi tё bёhet menjёherё por nё njё orar tё caktuar.Pas konfirmimit, opertarori ynё do tё zgjedhё produktet e shportёs virtuale, do t’i paketoj, duke ja kaluar pastaj personit pёrgjegjёs pёr trasportin dhe dorёzimin.Personi pёrgjegjёs pёr trasportin, do ti sjellё produktet tek ju Brenda 24 oreve.


Pra ju mund tё blini nga shtёpia pa asnjё kosto shtesё * dhe pa qenё nevoja tё mundoheni apo tё humbisni kohё tё cmuar.Ky shёrbim sigurisht ёshtё shumё komod dhe i vlefshёm pёr tё gjithё, sidomos pёr tё moshuar ose pёr ata qe punojnё shumё orё ne ditё dhe nuk kanё kohё tё lirё.


Tashmё kjo gjё mund tё bёhet kudo qe ju ndodheni nё Kosovё, lehtёsisht e vetёm nё pak minuta . 
Te gjitha produktet mund ti dergojme ne te gjitha qytetet e Kosoves brenda 24 oreve,
Transporti eshte gratis per produktet ne vlere mbi 12euro, nuk perfshihet per produktet qe jane ne zbritje, ne aksion dhe nen cmim 12euro.
bookmark rocket phone