HDMI Kabell 35M Full HD / 4K/30hz me REDMERE CHIP - E CERTIFIKUAR !

€72,00
  • 5 ose më shumë nëse ka mjaftueshëm në stok nga €64,00
Kodi i Produktit: G360849
Stock I disponueshëm

OverView

HDMI Kabell 35M  Full HD / 4K/30hz me REDMERE CHIP - E CERTIFIKUAR !HDMI Kabell 35M Full HD me REDMERE CHIP me shpejtësi të lartë te transmetimit me përcorcues të integruar,Kabllo përmban përforcues aktive, e cila ka vetëm n...

Product Description

HDMI Kabell 35M  Full HD / 4K/30hz me REDMERE CHIP - E CERTIFIKUAR !

HDMI Kabell 35M Full HD me REDMERE CHIP me shpejtësi të lartë te transmetimit me përcorcues të integruar,

Kabllo përmban përforcues aktive, e cila ka vetëm një drejtim sinjali.

Paisjet gjithmonë duhet të jenë të ndalura deri sa të vendoset kabllo dhe duhet të vendoset vetëm në drejtimin e treguar në kabllo.

HDMI Konektori i shenuar "Source" gjithmonë lidhet me transmetuesin (DVD, Blueray, Resiver IPKO, Kujtesa, DreamBox apo paisje te tjera). 

HDMI Konektori i shenuar "TV" gjithmonë lidhet me pajisjen e ekranit (LCD, TV, projektor).

Përveç kësaj, kjo kabëll ofron të gjitha mundësitë e HDMI 1.4, duke përfshirë 3D, 4K, Ethernet dhe Audio Return Channel.


Kushtet e Blerjes Online


Funksionimi i Blej24.com dhe kushtet e blerjes online janё bёrё me qёllim qё i gjithё procesi tё jetё sa mё i thjeshtё dhe i pёrdorueshёm nga tё gjitha kategoritё & grupmoshat.


Pra nё Blej24.com funksionimi ёshtё njёsoj si ai fizik, produktet janё tё ndara nё kategori dhe nёnkategori, mund tё zgjidhni me rradhё produktet qё dёshironi dhe t’i fusni nё shportёn virutale, nё fund do tё keni totalin e shumёs pёr tё paguar, sigurisht edhe tek shporta virtuale mund tё hiqni dhe shtoni produkte si tё ishte njё shportё fizike. Me tё konfirmuar blerjen,brenda pak minutave tek numri i telefonit qё do tё jepni do tё telefonojё njё operatori I yni, i cili do tё konfirmojё produktet e blera, shumёn totale dhe adresёn e detajuar pёr dorёzimin,eventualisht dhe orarin nqs nuk doni qё dorёzimi tё bёhet menjёherё por nё njё orar tё caktuar.Pas konfirmimit, opertarori ynё do tё zgjedhё produktet e shportёs virtuale, do t’i paketoj, duke ja kaluar pastaj personit pёrgjegjёs pёr trasportin dhe dorёzimin.Personi pёrgjegjёs pёr trasportin, do ti sjellё produktet tek ju Brenda 24 oreve.


Pra ju mund tё blini nga shtёpia pa asnjё kosto shtesё * dhe pa qenё nevoja tё mundoheni apo tё humbisni kohё tё cmuar.Ky shёrbim sigurisht ёshtё shumё komod dhe i vlefshёm pёr tё gjithё, sidomos pёr tё moshuar ose pёr ata qe punojnё shumё orё ne ditё dhe nuk kanё kohё tё lirё.


Tashmё kjo gjё mund tё bёhet kudo qe ju ndodheni nё Kosovё, lehtёsisht e vetёm nё pak minuta . 
Te gjitha produktet mund ti dergojme ne te gjitha qytetet e Kosoves brenda 24 oreve,
Transporti eshte gratis per produktet ne vlere mbi 12euro, nuk perfshihet per produktet qe jane ne zbritje, ne aksion dhe nen cmim 12euro.
bookmark rocket phone