Instrument Multimeter Fluke 115

€262,00
Prodhuesi:
Kodi i Produktit: 8917733
Stock I disponueshëm

OverView

Instrument Multimeter Fluke 115 Multi istrument që mundson faljen e gabimeve në matje. Pra, edhe nese instrumenti gjindet per matje ne rezistence kurse ju matni tensionin, nuk demtohet.

Product Description

Instrument Multimeter Fluke 115

Multi istrument që mundson faljen e gabimeve në matje. Pra, edhe nese instrumenti gjindet per matje ne rezistence kurse ju matni tensionin, nuk demtohet.


Fluke 115 Digital Multimeter for Technicians

A compact trms digital multimeter for field service technicians

The Fluke 115 technicians digital multimeter is the compact, general purpose troubleshooting tool for field service technicians. Its simple, one-handed operation and compact design meets the needs of a wide variety of field service technicians. It measures True RMS voltage and current with 6000 count resolution as well as resistance, continuity, frequency and capacitance for quick verifications.

The Fluke 110 Series has five true-rms digital multimeters, each for specific users. The compact instruments offer convenient one-handed operation and a backlit display with large, easy-to-read digits.

General purpose digital multimeter for electrical and electronic testing

 • Ideal for quick verifications and field service
 • Presents a large white LED backlight for working in poorly lit areas
 • Measures AC and DC voltage to 600V
 • Measures AC and DC current to 10A (20 A overload for 30-seconds max)
 • Measures resistance, continuity, frequency, and capacitance
 • Provides Min/Max/Average with elapsed time to record signal fluctuations
 • Comes with a holster with probe holders for easy storage
 • Features a compact ergonomic design for one-handed operation
 • Fits into optional ToolPak™ magnetic hanger for hands-free operation
 • CAT III 600 V safety rated
 • For field service technicians, basic electronic repair.

Includes:

 • Holster
 • Installed 9V battery
 • 4 mm silicone test lead set
 • User manual - 2019 BEST PRODUCT IN CATEGORY


Kushtet e Blerjes Online


Funksionimi i Blej24.com dhe kushtet e blerjes online janё bёrё me qёllim qё i gjithё procesi tё jetё sa mё i thjeshtё dhe i pёrdorueshёm nga tё gjitha kategoritё & grupmoshat.


Pra nё Blej24.com funksionimi ёshtё njёsoj si ai fizik, produktet janё tё ndara nё kategori dhe nёnkategori, mund tё zgjidhni me rradhё produktet qё dёshironi dhe t’i fusni nё shportёn virutale, nё fund do tё keni totalin e shumёs pёr tё paguar, sigurisht edhe tek shporta virtuale mund tё hiqni dhe shtoni produkte si tё ishte njё shportё fizike. Me tё konfirmuar blerjen,brenda pak minutave tek numri i telefonit qё do tё jepni do tё telefonojё njё operatori I yni, i cili do tё konfirmojё produktet e blera, shumёn totale dhe adresёn e detajuar pёr dorёzimin,eventualisht dhe orarin nqs nuk doni qё dorёzimi tё bёhet menjёherё por nё njё orar tё caktuar.Pas konfirmimit, opertarori ynё do tё zgjedhё produktet e shportёs virtuale, do t’i paketoj, duke ja kaluar pastaj personit pёrgjegjёs pёr trasportin dhe dorёzimin.Personi pёrgjegjёs pёr trasportin, do ti sjellё produktet tek ju Brenda 24 oreve.


Pra ju mund tё blini nga shtёpia pa asnjё kosto shtesё * dhe pa qenё nevoja tё mundoheni apo tё humbisni kohё tё cmuar.Ky shёrbim sigurisht ёshtё shumё komod dhe i vlefshёm pёr tё gjithё, sidomos pёr tё moshuar ose pёr ata qe punojnё shumё orё ne ditё dhe nuk kanё kohё tё lirё.


Tashmё kjo gjё mund tё bёhet kudo qe ju ndodheni nё Kosovё, lehtёsisht e vetёm nё pak minuta . 
Te gjitha produktet mund ti dergojme ne te gjitha qytetet e Kosoves brenda 24 oreve,
Transporti eshte gratis per produktet ne vlere mbi 12euro, nuk perfshihet per produktet qe jane ne zbritje, ne aksion dhe nen cmim 12euro.
bookmark rocket phone