Mbajtesa per senzora

€9,00
Kodi i Produktit: 8408313
Stock I disponueshëm

OverView

Product Description

Mbajtesa per senzora te levizjes dhe senzore te tjere. 

Product highlights

  • Flexible installation options: Wall, ceiling, corner installation
  • Including screw set

The wall/ceiling mount set is an accessory of the Xevox motion sensors. It guarantees secure installation.
Installed at a height of 2.5 metres above the floor, the motion sensors of the Xevox generation cover an area of up to 15m x 15m. The wall and ceiling mount set gives you installation flexibility. Whether fitted to wall, ceiling or in a corner: This set can be fitted easily anywhere. The maximum angle setting is ±45° horizontally and +6°-17.5° vertically. 
The wall/ceiling mount set is suitable for thefollowing Xevox sensors: Xevox Eco, Xevox Profi VdS, Xevox Duplex VdS, Xevox Duplex MW VdS and Xevox Triplex MW VdS.

Technical Data:

Item no.: BW8060
EAN no.: 4043158009156
Packing dimensions LxWxH: 230x120x60 mm
Weight: 0.11 kg
Installation: Wall, ceiling, corner installation
Suitable: Xevox


Kushtet e Blerjes Online


Funksionimi i Blej24.com dhe kushtet e blerjes online janё bёrё me qёllim qё i gjithё procesi tё jetё sa mё i thjeshtё dhe i pёrdorueshёm nga tё gjitha kategoritё & grupmoshat.


Pra nё Blej24.com funksionimi ёshtё njёsoj si ai fizik, produktet janё tё ndara nё kategori dhe nёnkategori, mund tё zgjidhni me rradhё produktet qё dёshironi dhe t’i fusni nё shportёn virutale, nё fund do tё keni totalin e shumёs pёr tё paguar, sigurisht edhe tek shporta virtuale mund tё hiqni dhe shtoni produkte si tё ishte njё shportё fizike. Me tё konfirmuar blerjen,brenda pak minutave tek numri i telefonit qё do tё jepni do tё telefonojё njё operatori I yni, i cili do tё konfirmojё produktet e blera, shumёn totale dhe adresёn e detajuar pёr dorёzimin,eventualisht dhe orarin nqs nuk doni qё dorёzimi tё bёhet menjёherё por nё njё orar tё caktuar.Pas konfirmimit, opertarori ynё do tё zgjedhё produktet e shportёs virtuale, do t’i paketoj, duke ja kaluar pastaj personit pёrgjegjёs pёr trasportin dhe dorёzimin.Personi pёrgjegjёs pёr trasportin, do ti sjellё produktet tek ju Brenda 24 oreve.


Pra ju mund tё blini nga shtёpia pa asnjё kosto shtesё * dhe pa qenё nevoja tё mundoheni apo tё humbisni kohё tё cmuar.Ky shёrbim sigurisht ёshtё shumё komod dhe i vlefshёm pёr tё gjithё, sidomos pёr tё moshuar ose pёr ata qe punojnё shumё orё ne ditё dhe nuk kanё kohё tё lirё.


Tashmё kjo gjё mund tё bёhet kudo qe ju ndodheni nё Kosovё, lehtёsisht e vetёm nё pak minuta . 
Te gjitha produktet mund ti dergojme ne te gjitha qytetet e Kosoves brenda 24 oreve,
Transporti eshte gratis per produktet ne vlere mbi 12euro, nuk perfshihet per produktet qe jane ne zbritje, ne aksion dhe nen cmim 12euro.
bookmark rocket phone