Letkon per pikje Weller WT1012

€442,00
Prodhuesi:
Kodi i Produktit: H210457
Stock I disponueshëm

OverView

WT 1012 SET model I ri digjital me display te kaltert nga firma gjermane Weller, komplet me dorze dhe mbajtes te dorzes, pastrues te majes. Ky letkon mundeson te programohet koha qe me u ndal ne Stand By (pauze) si dhe mund te programohet kur me u...

Product Description

WT 1012 SET model I ri digjital me display te kaltert nga firma gjermane Weller, komplet me dorze dhe mbajtes te dorzes, pastrues te majes. Ky letkon mundeson te programohet koha qe me u ndal ne Stand By (pauze) si dhe mund te programohet kur me u ndal komplet qe mos te qendroj tere diten pa nevoj i dhezun e te hargjoj energji dhe te demton majen. Temperatura  50 - 550 °C, 90watt / 230V. Dorza e letkonit WSP 80 me 80 WAT, 24 Volt. Mbajtesi I dorzes me pastrues te dyfisht te majes me lesh te mesingut dhe shpuze. Ideal per pune te profesioneve te ndryshme per serviser te teknikes se bardhe, telefonave mobil, LCD/LED TV, laborator dhe shume te tjere.

  • WT1 Digital Soldering Station 120V, 60Hz (95W)
  • Front Panel Power Switch
  • Setback, lockout, temp. window, F/C switching, standby, auto-off time
  • Large high contrast LCD display offers more information at a glance
  • Compatible with a larEe selection of soldering pencils, pre-heat plates, thermal tweezers and solder baths
  • 2-in-1 WSR Safety Rest, flips between sponge and brass wool.
  • Stackable Units, saving space on the workbench.
  • ESD safe to protect sensitive components.
  • RS232 protocol for Automation and Control.


Kushtet e Blerjes Online


Funksionimi i Blej24.com dhe kushtet e blerjes online janё bёrё me qёllim qё i gjithё procesi tё jetё sa mё i thjeshtё dhe i pёrdorueshёm nga tё gjitha kategoritё & grupmoshat.


Pra nё Blej24.com funksionimi ёshtё njёsoj si ai fizik, produktet janё tё ndara nё kategori dhe nёnkategori, mund tё zgjidhni me rradhё produktet qё dёshironi dhe t’i fusni nё shportёn virutale, nё fund do tё keni totalin e shumёs pёr tё paguar, sigurisht edhe tek shporta virtuale mund tё hiqni dhe shtoni produkte si tё ishte njё shportё fizike. Me tё konfirmuar blerjen,brenda pak minutave tek numri i telefonit qё do tё jepni do tё telefonojё njё operatori I yni, i cili do tё konfirmojё produktet e blera, shumёn totale dhe adresёn e detajuar pёr dorёzimin,eventualisht dhe orarin nqs nuk doni qё dorёzimi tё bёhet menjёherё por nё njё orar tё caktuar.Pas konfirmimit, opertarori ynё do tё zgjedhё produktet e shportёs virtuale, do t’i paketoj, duke ja kaluar pastaj personit pёrgjegjёs pёr trasportin dhe dorёzimin.Personi pёrgjegjёs pёr trasportin, do ti sjellё produktet tek ju Brenda 24 oreve.


Pra ju mund tё blini nga shtёpia pa asnjё kosto shtesё * dhe pa qenё nevoja tё mundoheni apo tё humbisni kohё tё cmuar.Ky shёrbim sigurisht ёshtё shumё komod dhe i vlefshёm pёr tё gjithё, sidomos pёr tё moshuar ose pёr ata qe punojnё shumё orё ne ditё dhe nuk kanё kohё tё lirё.


Tashmё kjo gjё mund tё bёhet kudo qe ju ndodheni nё Kosovё, lehtёsisht e vetёm nё pak minuta . 
Te gjitha produktet mund ti dergojme ne te gjitha qytetet e Kosoves brenda 24 oreve,
Transporti eshte gratis per produktet ne vlere mbi 12euro, nuk perfshihet per produktet qe jane ne zbritje, ne aksion dhe nen cmim 12euro.
Cka ka t're ?

I ri
I ri
I ri
I ri
I ri
I ri
I ri
bookmark rocket phone