Në këtë rubrikë janë disa foto qe jane realizu me artikuj tone  ne blej24.com. Përveç artikujve qe jane: Kamera vëzhguese, alarm me tel dhe pa tel (wireless), mbajtës lëvizës dhe statik për LCD / LED / Pllazma, zërim për lokale të ndryshme dhe klinika mjekësore, drita ekonomike dhe LED për hotel, shtëpi, banesë etj. Kabllo Audio / Video me super kualitet, sisteme kabllovike dhe satelitore për objekte të mëdha dhe të vogla, sisteme High Definition për kyqje të shumë televizorëve dhe projektore, tek ne mund të gjeni shumë e shumë artikuj të tjerë interesant, origjinal dhe kualitativ të cilët nuk njihen në tregun kosovarë. 
 

Nëse planifikoni të ndërtoni apo rinovoni shtëpinë, banesën, zyrën, lokalin, motelin, klinikën mjekësore e të tjera, ne iu japim ide profesionale. Bëjmë realizime interesante për ju. Ne ju japim konsulta dhe ide inovative per lidhjen dhe komandimin e paisjeve tuaja. 

E gjithe kjo me se miri mund te realizohet gjate punes se vrazhde dhe renovimeve. 

Ne raste te vecanta edhe pas perfundimit te punes ne objekt! 

Paisjet tona origjinale jane nga Gjermania dhe Holanda me garancion te cilat mundesojn keto realizime interesante.
 

 

reference-vogel-002.jpg reference-vogel-004.jpg reference-vogel-005.jpg reference-vogel-008.jpg reference-vogel-009.jpg
reference-vogel-010.jpg reference-vogel-011.jpg imgp3327.jpg reference-vogel-014.jpg reference-vogel-015.jpg
reference-vogel-017.jpg reference-vogel-018.jpg reference-vogel-019.jpg reference-vogel-020.jpg reference-vogel-021.jpg
reference-vogel-022.jpg reference-vogel-023.jpg reference-vogel-024.jpg reference-vogel-025.jpg reference-vogel-026.jpg
reference-vogel-027.jpg reference-vogel-028.jpg reference-vogel-029.jpg reference-vogel-030.jpg img5555.jpg
reference-vogel-031.jpg reference-vogel-032.jpg reference-vogel-033.jpg reference-vogel-034.jpg reference-vogel-035.jpg
038.jpg imgp037.jpg 039.jpg 040.jpg 041.jpg
042.jpg 043.jpg 044.jpg 046.jpg 047.jpg
048.jpg 049.jpg 050.jpg 052.jpg 053.jpg
051.jpg imgp3320.jpg imgp3287.jpg foto-3324.jpg foto-3325.jpg
imgp3327.jpg imgp3340.jpg imgp3349.jpg imgp3352.jpg imgp3340.jpg
foto 60
imgp3340.jpg imgp3349.jpg foto 59

       

    

 

 

 

Image Client
info@blej24.com
(+383) 038/222-851
Bregu i Diellit, Blloku 17
Prishtine, Kosova