Të nderuar klientë dhe vizitorë
Ju falenderojmë që vizitoni web faqen tonë www.blej24.com
Firma jonë ne Kosove përfaqëson firma te ndryshme gjermane që kan histori dhe pervoje te gjate ne kete lemi.
Përvoja jonë në lëmin e elektronikës fillon në vitin 1986 deri më sot. Prej vitit 1992 deri në vitin 2009 në Gjermani janë viju shkollime të shumta profesionale dhe është kriju përvojë 17 vjeçare gjermane me shumë firma të mirënjohura si Sony, Panasonic, Samsung, LG, Grundig, Beko, Philips, Thomson, Orion, Schneider, Loewe dhe firma të tjera.
Synimi ynë është furnizimi dhe servisimi me artikuj origjinal dhe kualitativ që përmbushin standartin gjerman!

Përparsit tuaja tek ne :

Gjatë punës suaj ditore me obligime të ndryshme në servis, ne ju ndihmojmë me këto shërbime :

 • 14 Milion pjesë dhe aksesorë në program,
 • Porosi e mundshme e 95% të tyre,
 • 24 orë në ditë, 7 ditë në javë përmes Online,
 • Artikuj kualitativ të dedikuar për treg gjerman,
 • Porosi me pakicë ose shumicë,
 • Cmimet reale

Faqet tona :

 • Video Kabëll
 • Audio Kabëll
 • Smartphone : Pjesë Përcjellëse
 • Furnizim rryme : Bateri standard dhe rimbushëse
 • Mbrojtje nga mbi tensioni
 • Pjesë përcjellëse për kamera
 • Ftofje-Kuzhine dhe pjesë për maqina të vogla të kuzhinës
 • Pjekje dhe pjesë përcjellëse për pjekje,
 • Pjesë përcjellëse për Video Game
 • IT-Internet

Prodhuesit
Për prodhuesit e paraqitur e kemi komplet sortimentin në program,

Për këto paisje dhe lëmi, firma jonë mbulon artikujt për servisim dhe instalim :


Teknikë zvavitëse (Teknika e zezë)

 • TV
 • Multimedia HiFi
 • Satelit
 • Navigacion (pjesë përcjellëse)

Teknikë shtëpiake (Teknnika e bardhë)

 • Aparatet e mëdha
 • Aparatet e vogla
 • Maqinat e kafes
 • Nxemse uji
 • Paisjet që nxejnë

Teknikë shtëpiake

 • Elektroinstalim,
 • Shtëpi e automatizume
 • Sistem alarmi
 • Senzor rreziku
 • Sistem vëzhgimi/kamera

Kompjuter / IT

 • PC. Notebook & Tablet (pjesë përcjellëse)
 • Rrjet, Lidhje rrjeti shtëpiak

Zyre

 • Pjesë për printer,
 • Ngjyrë & Toner

Fotoaparat / Kamerë

 • Bateri dhe mbushësa
 • Qanta
 • Kabllo

Paisje për puntori - servis

 • Vegla pune & artikuj ndihmës
 • Letkona & aparatet matëse
 • Sprej & mjete për pastrim

Cka ka t're ?

I ri
I ri
I ri
I ri
I ri
I ri
I ri
I ri
I ri
bookmark rocket phone