Të nderuar klientë dhe vizitorë

Në web faqen www.blej24.com mund të gjeni dhe të bleni një numër të madh të
artikujve interesant, origjinal dhe kualitativ. Poashtu, artikujt mund t'i bleni edhe personalisht 
në lokalin tonë në Prishtinë ose ONLINE (nga shtëpia) dhe ne ua dërgojmë ato përmes postës brenda 24 orësh.
Procedura është e thjeshtë, ju na kontaktoni përmes e-Mailit apo telefonit dhe na tregoni
numrin e artikullit për të cilin ju keni interesim ta bleni, na tregoni emrin dhe adresën, kurse ne ua dërgojm deri në shtëpi, lokal, zyre.
Pagesën ja bëni postierit.

Shpenzimet e transportit i gjeni poshtë dhe i merr përsipër blerësi.
Ju njoftojmë se nëse ndonje artikull rastësisht nuk e kemi në stok, do të porositet për ju me porosin e radhës.


Posta 2.00 per nje ose me shume artikuj.

 

 

Tek ne në shitore mund të bëni pagesa edhe përmes kartelës në bankat që i gjeni më poshtë.

Artikuj te ndryshem

Image Client
info@blej24.com
(+383) 038/222-851
Bregu i Diellit, Blloku 17
Prishtine, Kosova