Drita & Ndricim

Drita & Ndricim

Drite LED E Vogel E Punes Me Zmadhues 3x dhe Ultraviolet LED

€14,00

Ansman gjerman Drit Pune LED 3Watt sinjalizues Magnet

€18,00
-5%

Dimer per drita ekonomike deri ne 100VA

€39,00 €41,00
-24%

Dimer per LED

€15,00 €19,80
-33%

Dimmer per drita

€8,80 €13,20
-30%

Dinamo dhe solar LED ndriqim xhepi

€13,60 €19,40

Drita hallogjen GU10 / 20W

€1,90

Drita LED e bardhe 230V 1,0W

€5,00

Drita LED e vogel

€0,50

Drite e kuqe LED 12V

€4,80
-30%

Drite hologjen 12V/10W G4

€2,10 €3,00

Drite hologjen 12V/10W G4

€0,60
-33%

Drite hologjen 12V/20W G4

€0,40 €0,60

Drite hologjen 12V/20W G4

€3,00
-30%

Drite hologjen 12V/5W G4

€2,10 €3,00
-14%

Drite hologjen OSRAM 12V/20W G4

€1,20 €1,40
-25%

Drite LED e gjelber, GU10 / 230V

€4,00 €5,30
-18%

Drite me 50 SMD-LED 230V

€15,20 €18,50

Drite neoni OSRAM per llamp pune

€19,00

Drite speciale ekonomike 9W

€7,00
-35%

GU10 LED me 48 SMD-LED´S 230V/3W

€9,70 €15,00
-31%

Kontrollus i dritave LED RGB

€18,00 €26,00
-24%

Kornize drite per knauf, kuzhine, dollapa etj

€2,80 €3,70
-17%

Kornize drite per kuzhine,dollapa etj

€3,50 €4,20

Kornize llampe per G4 drite LED ose hallogen 12V/max20W

€6,80

Kornize llampe per G4 drite LED ose hallogen 12V/max20W

€6,80

Kornize llampe per GU10 / LED

€30,00
-22%

Kornize llampe per GX53

€12,00 €15,40
-17%

Kornize llampe per GX53 drite kursimtare

€25,00 €30,00
-17%

Kornize llampe per GX53 drite kursimtare

€5,80 €7,00

Kornize per drite LED ose hallogen - spot alumin

€15,80

Kornize per drite LED ose hallogen spot e dyfishte.

€28,30

Kornize spot e dyfishte alumini

€27,60
-24%

LED - Drita te vogla 5MM - e bardhe

€4,20 €5,50
-50%

LED - Drita te vogla 5MM - e gjelber

€0,60 €1,20
-25%

LED - Drita te vogla 5MM - e kuqe

€0,45 €0,60
-30%

LED - Drita te vogla 5MM - e verdhe

€0,35 €0,50
-45%

LED - Drita te vogla 5MM - e verdhe

€0,60 €1,10
-31%

LED drite e kalter, GU10/ 230V-1,5W

€4,00 €5,80

LED drite montuese - 12V

€15,80

LED drite montuese 12V

€19,20

LED drite montuese 12V.

€18,40
-18%

Led drite per qader dielli ose kamping

€8,00 €9,70
-31%

LED G4 12V

€5,50 €8,00

LED Power drite e gjelber 1W

€5,80

LED Power drite e kalter 1W

€6,70
-23%

LED Reflektor me 117 drita LED, shtepiza e aluminit

€43,00 €56,00
-25%

LED Reflektor me 60 drita LED, shtepiza e aluminit

€27,00 €36,00

LED shirit 1m- RGB, 30 LED

€0,00

LED shirit SMD 12VDC RGB

€0,00

LED shirit, e bardhe e ftohte

€0,00

LED shirit, e bardhe e ftohte 1m (30 LED)

€0,00

LED shirit, e gjelber, cmimi per 1m

€0,00

LED shirit, e kalter 5m (300 LED)

€0,00

LED shirit, e kuqe 5m (300 LEDs)

€0,00
-8%

Llampe e jashtme me dy drita me 3 vjet garancion

€18,90 €20,60

Llampe e ngrohte kursimtare 4W/GU10

€6,15
-51%

Llampe hallogene 250W / 120V

€6,00 €12,30
-23%

Llampe kornize, me funksion te prekjes me 3 vjet garancion

€23,00 €30,00
-32%

Llampe me LED e kaltert GU10 220V

€4,60 €6,80

Llampe me LED e kuqe GU10 220V

€5,20
-15%

Llampe muri me senzor te levizjes me 3 vjet garancion

€35,00 €41,00
-17%

Llampe muri per kopsht nga INOX-i me 3 vjet garancion

€29,00 €35,00
-17%

Llampe per shtepi e jashteme nga INOX-i me 3 vjet garancion

€20,00 €24,00
-18%

Llampe per shtepi e jashtme nga INOX-i me 3 vjet garancion

€23,00 €28,00
-18%

Llampe per shtepi me senzor me 3 vjet garancion

€28,00 €34,00
-15%

Llampe shum kualitative per kopsht,korniza INOX me 3 vjet garancion!!

€22,00 €25,80
-28%

Reflektor i Jashtem Hallogen i bardhe me 3 vjet garancion

€18,00 €25,00
-31%

Reflektor i jashtem hallogen kualitativ me 3 vjet garancion

€24,00 €35,00
-31%

Reflektor i jashtem hallogen me 3 vjet garancion

€24,00 €35,00

Reflektore me 6 power LED

€0,00
-24%

Set i kornizave per drita LED ose hallogen 50W

€19,00 €25,00
-24%

Set i kornizave per drita LED ose hallogen 50W

€19,00 €25,00

Shirit LED LG per Display 47" 6916L-1009A 6922L-0043A

€54,00

Shirit LED Origjinal Vestel 32" 30098130

€8,80

Transformator I vogel per TV FBT40551

€0,00

Transformator per drita LED 12VDC 10W

€16,00
-21%

Transformator per drita LED 12VDC 6W

€11,00 €14,00
-18%

Transformator rryme per LED 24V/DC 150W

€64,00 €78,00
-38%

Transformator special rryme per LED Drita dhe Kamera 60W

€33,00 €53,00
Shfaq 1 nga 81 nga 81 (1 Faqe)