Te Tjera

Te Tjera

-16%

ADAPTER USB 3.1 USB C ne RJ45 internet

€16,00 €19,00

Adapter USB Type-C 3.1 ne HDMI dhe VGA

€29,80

Adapter USB Type-C 3.1 ne HDMI, RJ45, USB-C, 3X USB, MICRO/SD

€55,00

GIGABIT ETHERNET,EXPRESSCARD/34-NETZWERKADAPTER, DELOCK

€0,00

Lidhse kualitative per RJ45 konektor CAT6

€2,90

LogiLink® Bluetooth 4.0, Adapter USB 2.0 Micro

€13,00

Paste per ftofjen e CPU 8GR MX2

€7,80
-5%

Prezantues Wireless me llaser dhe maus

€26,50 €28,00

Ventilator 12V, 80x80x25mm

€4,30

Ventilator 230V 120X120X38mm

€13,00
-9%

Ventilator kualitativ 12V 92X92X25mm

€5,80 €6,40

Ventilator kualitativ 24V 80X80X25 mm

€8,00
-14%

Ventilator kualitativ 5V 40X40X10mm

€3,00 €3,50
Shfaq 1 nga 13 nga 13 (1 Faqe)