VGA

ADAPTER VGA M/M

€2,40
-21%

Adapter DVI-A ne VGA/PC 15 Pin

€2,70 €3,40
-37%

Adapter DVI-D/VGA

€2,40 €3,80

Adapter per mundsi te vazhdimit te kabllit

€2,40

Adapter per PC kabell.Mundson vazhdimin e kabllit PC

€2,40
-39%

Adapter per PC. Mundson lidhjen e 2 PC monitorave ne nje PC ose laptop

€8,60 €14,00

Adapter per vazhdim te kabllit te PC

€1,50
-27%

Adapter VGA 15 Pin / DVI 12+5 Pin

€3,00 €4,10

Adapter VGA Mashkull / Mashkull

€1,50

Adaptor 9/9 Pin RS232 M/M

€2,00
-16%

Kabell mini Displayport ne VGA 2m

€16,00 €19,00

Kabell VGA per PC / Monitor 15PIN / 15PIN, 1,8M me izolim te dyfishte

€4,30
-20%

Monitor / PC kabel 10m me filter

€16,00 €20,00

Monitor / PC kabell 15m

€22,00
-52%

PC Kabell 15 / 15 me filtera me izolim te dyfishte dhe filtera 5m

€8,40 €17,40
-31%

PC Kabell VGA / VGA 3m (MONITOR CABLE 3.0 M 2x15 HDD ST. 1:1 interconnected)

€3,80 €5,50

VGA Kabell 15m

€22,00
-18%

VGA Kabell 15pin 10m me filtera

€13,50 €16,50
-14%

VGA Kabell 15pin 15m Me Filtera

€21,90 €25,60
-21%

VGA Kabell 15pin 20m Me Filtera

€24,40 €30,70
-25%

VGA Kabell 15pin 30m Me Filtera

€28,60 €38,00
-13%

VGA Kabell 15Pin 5m - E CERTIFIKUAR !

€6,60 €7,60
-22%

VGA Kabell 15Pin 5m me filtera

€7,00 €9,00

VGA kabell special i kthyer per PC, TV e tjera 3m

€8,60

VGA kabell special i kthym per PC, TV e tjera 10m

€24,00
Shfaq 1 nga 25 nga 25 (1 Faqe)