Skart

-43%

HQ kabell Skart 1.5m/24 karat ari me filtera / Super kualitet

€13,00 €22,80
-21%

HQ Kabell Skart 3m/24 karat, konektor me filtera / Super kualitet

€20,90 €26,30
-42%

Kabell Skart 1.5m - High Quality

€3,50 €6,00
-39%

Kabell Skart 1.5m/24 karat, kontaktet me filtera / Super kualitet

€14,00 €22,80
-36%

Kabell skart 10m me izolim te dyfishte - HQ

€9,80 €15,40
-24%

Kabell Skart 10m/24 karat- kontaktet me filtera / Super kualitet

€33,00 €43,70
-34%

Kabell skart HQ 10m kualitativ me izolim te dyfishte

€9,80 €14,80
-33%

Kabell Skart i kthym 2m

€5,80 €8,70
-49%

Kabell Skart/Skart me stereo audio dalje 1,5m

€2,80 €5,50
-40%

Multi Skart adapter per shume aparate

€15,00 €24,80

Skart - Cinch me SVHS adapter

€1,20

Skart - qinq kabell per TV - 2m

€2,00
-30%

Skart / 6 IN/OUT RCA kabell 1,5m

€1,90 €2,70
-27%

Skart adapter / bashkim i dy kabllave Skart

€1,90 €2,60
-22%

Skart adapter me 5 dalje

€5,30 €6,80
-48%

Skart adapter per LED TV Samsung, 0.20cm

€9,90 €19,00

Skart adapter Skart/Skart dhe cinch me SVHS

€2,30
-48%

Skart adaptor per LED Philips TV

€9,90 €19,00
-50%

Skart adaptor per LED Philips TV

€8,00 €16,00
-48%

Skart adaptor per LED TV LG

€9,90 €19,00

Skart adaptor per Panasonic TV LED

€0,00
-22%

Skart kabell 2,0m i drejte qe nuk rreshqet dhe nuk del nga aparati

€4,00 €5,15
-23%

Skart kabell 2m, kualitet standart

€1,00 €1,30
-22%

Skart kabell 3m me izolim te dyfishte

€2,45 €3,15
-35%

Skart kabell 5,0m i drejte qe nuk rreshqet dhe nuk del nga aparati

€6,00 €9,25
-26%

Skart kabell 5m HQ - kualitativ me izolim te dyfishte

€5,90 €8,00
-33%

Skart kabell adaptor me dy dalje 0.20m

€1,40 €2,10
-23%

Skart kabell HQ 1,5m me izolim te dyfishte

€2,30 €3,00
-25%

Skart kabell i kthym 1,5m

€3,00 €4,00
-29%

Skart kabell i kthym 2,5m

€3,20 €4,50
-29%

Skart kabell i kthym 2,5m

€3,20 €4,50

Skart kabell me audio/video cinch 1m

€0,00
-49%

Te gjitha paisjet me nje kabell

€9,90 €19,50
Shfaq 1 nga 33 nga 33 (1 Faqe)