Olympia

-32%

Mbroni femijet nga qoshet e tavolinave/rafteve

€4,30 €6,30
-42%

Paisje per bllokimin e deres

€2,80 €4,80

Sistem i alarmit pa kablla (wireless) me 10 thirrje nga telefonia fikse

€244,00
-21%

Sistem I Alarmit Pa Kablla (Wireless) Me 10 Thirrje Nga Telefonia Fikse

€98,00 €124,00

Drite orientuese LED me automatik ndezje gjate nates 1Watt

€6,60

GSM Sistem i alarmit pa kablla (wireless) me 10 thirrje nga telefonia mobile

€244,00
-35%

Kalkulator - rezistent ndaj sterpikjeve te ujit dhe pluhurit.

€8,50 €13,00

Kalkulator me bord per 15 fleta A4

€18,00
-16%

Kalkulator me madhesi sa fleta A4

€13,50 €16,00
-33%

Kalkulator xhepi - ngjyre e kaltert

€2,70 €4,00
-33%

Kalkulator xhepi - ngjyre te zeze

€4,00 €6,00
-15%

Krehese flokesh per femije

€5,70 €6,70

Letra tube per para te imeta

€15,20
-28%

Mbajtes batanije per femije

€5,15 €7,15
-33%

Mbroni femijet nga qoshet e tavolinave prej qelqi

€4,00 €6,00

Mbroni femijet nga qoshet e tavolinave/rafteve

€6,70

Olympia gjerman kalkulator Qe Punon Me Bateri Dhe Solar

€8,00

Olympia gjerman kalkulator Shkencor Me 2 Linja Ne Display

€9,00

Olympia gjerman kalkulator Shkencor Me 240 Funksione te ndryshme

€17,00
-34%

Paisje per bllokimin e fiokave / dritareve

€3,95 €5,95
-35%

Paisje per bllokimin e frigoriferit

€3,75 €5,75
-40%

Paisje per bllokimin e xhamit

€3,00 €5,00
-25%

Pasqyre per veture

€6,00 €8,00
-34%

Prize qe parandalon rrezikun e femijeve

€3,90 €5,90
-33%

Prize qe parandalon rrezikun e femijeve

€4,15 €6,15
-34%

Prize qe parandalon rrezikun e femijeve

€3,90 €5,90

Senzor dere/dritare pa kablla

€23,00

Senzor I levizjes per alarm pa kabell

€42,00

Set i ndryshem per sigurimin e femijeve

€18,30
-29%

Sigurese e dyerve / dollapave qe femiu mos me I hap

€4,80 €6,80

Sirene e jashtme per alarm pa kabell

€42,00

Talkie Walkie per biseda deri ne 5km

€46,00

Teledirigjues alarmi me panik funksion

€30,00

Teledirigjues I alarmit

€29,00

Teledirigjues per alarm pa kablla

€24,00
-15%

Telefon fiks me kabell dhe drite LED indikator

€22,00 €26,00

Telefon fiks pa kabell me baze shtese

€55,00

Telefon fiks pa kabell me sekretaresh

€46,00

Telefon mobil special per persona me aftesi te kufizuar SOS

€60,00

Telefon special me thirrje emergjente

€54,00
Shfaq 1 nga 40 nga 40 (1 Faqe)