Konig

This limited offer ends in:
-36%

Termometer me rreze infra te kuqe me 10 memory

€18,00 €28,00

Alarm per lokal, banes me teledirigjues, sirena 130dB

€33,00
This limited offer ends in:
-21%

Kamere e fshehur ne kuti te senzorit te levizjes

€55,00 €70,00
This limited offer ends in:
-40%

Bluetooth ore aktiviteti

€38,40 €64,00

A/V nderpreres - shperndares

€5,50

Bluetooth BMI peshore me Aplikacion

€74,00

Çante alumini (kuti) per fotoaparat dhe kamere

€0,00
This limited offer ends in:
-50%

Cante per fotoaparat (e zeze)

€2,95 €5,90
This limited offer ends in:
-42%

Cante per fotoaparat / kafe

€3,40 €5,90
This limited offer ends in:
-51%

Cante per fotoaparat, ngjyre kafe

€3,30 €6,80
This limited offer ends in:
-46%

Cante stabile per fotoaparat dhe kamere

€5,30 €9,80
This limited offer ends in:
-46%

Cante stabile per fotoaparat dhe kamere - e zeze

€5,30 €9,80

Detektues I kabllave

€53,00
This limited offer ends in:
-79%

DVR incizues per ti lidhur 8 kamera

€48,00 €224,00

DVR kompakt per 4 kamera

€178,10
This limited offer ends in:
-78%

DVR me 4 kanale, USB dhe teledirigjues

€48,00 €214,00

HDMI Kabëll 0.75M ULTRA HD 4K

€3,80

HDMI Kabëll 2.5M 3D dhe me filtera

€12,40

Kamere Infra-red dite dhe nate

€147,00

Lexues i kartelave per shumicen e kartelave

€9,65

Lexues i kartelave Sony

€4,00
This limited offer ends in:
-35%

Mini & standart dome me ngjyra / Sony CCD

€50,00 €77,00
This limited offer ends in:
-73%

Monitorus me 4 kamera

€78,00 €294,00
This limited offer ends in:
-59%

Pasqyre me kamere te fshehur

€68,00 €167,00

Shperndares profesioanal i 8 kamerave / video sinjaleve

€55,00

VGA ne HDMI konvertus (shendrrus)

€0,00
Shfaq 1 nga 26 nga 26 (1 Faqe)