Sirene e jashtme per alarm pa kabell

Sirene e jashtme per alarm pa kabell

€42,00
Prodhuesi:Olympia
Kodi i Produktit: o5918
Stock Instock

Overview

Kjo sirene pa kablla (wireless) sinjalizon me driten e kuqe dhe sirenen e larte te integruar.LED Super te ndritshme per alarmim vizual.Ka mundesi te m...

Kjo sirene pa kablla (wireless) sinjalizon me driten e kuqe dhe sirenen e larte te integruar.LED Super te ndritshme per alarmim vizual.Ka mundesi te montohen ne nje alarm deri ne 5 ksi lloj sirenash.I mbrojtur nga spterpikja me uje sipas normes IP54.Punon me baterija AA 1.5V te cilat jane ne paketim.Sinjalizon dobesimin e baterijave.

 

Me poshte mund te gjeni pershkrimin e artikullit ne gjuhen angleze :

 

  • Application: Accoustic and visual alarming in outside area
  • Extra loud with 105 dB for accoustic alarm
  • Super bright LED’s for visual alarm
  • Alarm duration adjustable (1 to 10 Minutes)
  • Up to 5 Outdoor sirens registable to  one main unit
  • Splash proof to IP 54 standard
  • Battery operated (4 x AA Alcaline)
  • Combined control indicator/key for function check
  • Low battery indicator
  • Wall mountable
Image Client
info@blej24.com
(+383) 038/222-851
Bregu i Diellit, Blloku 17
Prishtine, Kosova