VGA shperndares nga 1 ne 2
SALE -19%

VGA shperndares nga 1 ne 2

€14,00 €17,30
Kodi i Produktit: 6688656
Stock Instock

Overview

VGA shperndares nga 1 ne 2 Kjo paisje mundeson lidhjen e monitorit ne 2 PC dhe anasjelltas por edhe 2 TV ne nje PC si dhe 1 PC me lidhe me 1 TV dhe...

VGA shperndares nga 1 ne 2

Kjo paisje mundeson lidhjen e monitorit ne 2 PC dhe anasjelltas por edhe 2 TV ne nje PC si dhe 1 PC me lidhe me 1 TV dhe 1 monitor. Permes nderprersit zgjidhet dalja 1 apo 2.

Image Client
info@blej24.com
(+383) 038/222-851
Bregu i Diellit, Blloku 17
Prishtine, Kosova