Ngjites I dyanshem per senzora te tymit

Ngjites I dyanshem per senzora te tymit

€1,60
Kodi i Produktit: 2960954
Stock Instock

Overview

Me kete ngjites te dyanshem eshte e mundshme qe senzorat e tymit mos te krijohen vrimat ne tavan, por thjesht dhe shpejt te vendosen senzorat e tymit ...

Me kete ngjites te dyanshem eshte e mundshme qe senzorat e tymit mos te krijohen vrimat ne tavan, por thjesht dhe shpejt te vendosen senzorat e tymit pa pluhun. Temperatura me e larte ne kete hapsire mund te jete 54 grad. Shpejt, paster, pa zhurem dhe pa kosto.

Image Client
info@blej24.com
(+383) 038/222-851
Bregu i Diellit, Blloku 17
Prishtine, Kosova