Të nderuar klientë dhe vizitorë


Në web faqen www.blej24.com mund të gjeni dhe të bleni një numër të madh të 

artikujve interesant, origjinal dhe kualitativ. Poashtu, artikujt mund t'i bleni edhe personalisht 

në lokalin tonë në Prishtinë ose ONLINE (nga shtëpia) dhe ne ua dërgojmë ato përmes postës brenda 24 orësh.

Procedura është e thjeshtë, ju na kontaktoni përmes e-Mailit apo telefonit dhe na tregoni

kodin e produktit për të cilin ju keni interesim ta bleni, na tregoni emrin dhe adresën, kurse ne ua dërgojm deri në shtëpi, lokal, zyre.

Pagesën ja bëni postierit.

Ju njoftojmë se nëse ndonje artikull rastësisht nuk e kemi në stok, do të porositet për ju me porosin e radhës.

Cka ka t're ?

I ri
I ri
I ri
I ri
I ri
I ri
I ri
I ri
I ri
I ri
I ri
I ri
I ri
I ri
bookmark rocket phone