Degjuese Veshi & Bluetooth

Degjueset e veshit kane 3 muaj garancion!

Grid View:
-37%

Dinamik bass degjuese veshi Philips

€12,00 €19,00

Degjuse veshi kompakt me koka te buta. Veqenarisht te vogla In Ear degjuse per bartje komfore. Me degjuse te vogla per bass dinamik dhe ze te pastert...

-31%

Bluetooth Headset per telefon Bluetooth 3.0 me peshe vetem 9gr

€24,00 €35,00

Ky artikull eshte ne zbritje 15%  Ky headset nga firma CELLULAR LINE eshte kompatibil me te gjithe telefonat celular Bluetooth dhe eshte prakt..

-30%

Samsung Bluetooth Headset 3.0 per telefon

€19,00 €27,00

 Samsung Bluetooth Headset per telefon  Ky headset nga firma Samsung eshte kompatibil me te gjithe telefonat celular Bluetooth dhe eshte ..

-27%

Sony Bluetooth Headset i bardhe per telefon

€22,00 €30,00

Nuk eshte me rendesi, duke ecur ose duke vozite veturen, ju mundeni pa vashtersi te bisedoni. Nese keni thirrje, vetem sustem shtype qe te pranosh ate..

Shfaq 1 nga 4 nga 4 (1 Page)
bookmark rocket phone