Konektore

Grid View:
-20%

Konektor per kabell telefoni RJ11

€0,08 €0,10

Permbi 20 cope Me kete konektor 6/4 RJ11 mund te krijohet gjatesi te ndryshem te kabllit te telefonit. Tek ne gjeni edhe kabllin per telefon...

Konektor RJ45 per cat6 dhe cat7

€1,20

Konektor RJ45 per cat6 dhe cat7Ky konektor special interneti per CAT7 kabell por edhe per CAT6. Montim i leht dhe pa shtrenguese...

-44%

Mbushes veture per telefon Samsung

€3,90 €7,00

Mbushes veture per telefon Android: SAMSUNG , LG , HTC , SONY.  Mbushesi ka kabell spirale qe eshte inovative dhe shum funksionale per mb..

Shpendares Tel. 2 x 6/4

€1,50

Shpendares Tel. 2 x 6/4  WESTERN MALE / 2 - WESTERN COUPLING 6/4 RJ11..

Shfaq 1 nga 4 nga 4 (1 Page)
bookmark rocket phone