Telefon

Grid View:

Mbrojtes per Display per SAMSUNG S7 EDGE - GOLD

€28,00

Mbrojtes per Display per SAMSUNG S7 EDGE - GOLD..

-15%

Telefon fiks me kabell dhe drite LED indikator edhe per persona me aftesi te kufizuara

€22,00 €26,00

Telefon fiks me kabell dhe drite LED indikator edhe per persona me aftesi te kufizuara Ky telefon perveq qe posedon susta te medha, poashtu posedon..

Telefon fiks pa kabell me baze shtese

€65,00

Telefon fiks pa kabell me baze shtese dhe me sekretaresh Ky telefon ka operacione te ndryshme dhe mundeson memorje deri ne 20 numra dhe emra regjis..

Telefon fiks pa kabell me sekretaresh

€56,00

Telefon fiks pa kabell me sekretaresh - ngjyre e kuqe Ky telefon ka operacione te ndryshme dhe mundeson memorje deri ne 20 numra dhe emra regjistri..

Telefon mobil special per persona me aftesi te kufizuar SOS

€60,00

Telefon special me thirrje emergjente Ky telefon mobil eshte i mbaruar per persona me aftesi te kufizuar si dhe poashtu per persona te moshuar qe k..

-15%

Voip aparat per telefonim

€16,00 €18,80

  Ne kete paisje mund te lidhet tefoni egzistues i shtepise (fiks) dhe te telefonohet permes internetit. The VOIP01 is a PC2TEL converter. ..

-44%

Zile me dritë e telefonit fiks për ambiente me zhurmë

€7,80 €14,00

Zile me dritë e telefonit fiks për ambiente me zhurmë Zile per telefon fiks bashke me drite per ambiente me zhurme. Ky produkt mundeson qe te nd..

Shfaq 1 nga 7 nga 7 (1 Page)
bookmark rocket phone