Baby dhe femije

Grid View:
-32%

Mbroni femijet nga qoshet e tavolinave/rafteve

€4,30 €6,30

Mbrojne femijet mos me u lendu ne skaje te mrephta te mobiljeve , tavolinave etj. Ne paketim jane 4 copa These Corner Cushions can protec..

-42%

Paisje per bllokimin e deres

€2,80 €4,80

Mbron qe femiu mos me I nxene gishtat ne dere. Poashtu preventon ose mbron qe femijet aksidentalisht  te mos mbyllin veten ne dhome. The ..

-37%

Termometer me rreze infra te kuqe me 10 memory

€19,00 €30,00

Termometer i sakte i veshit per femije dhe te rritun.Ky termometer me rreze infra te kuqe me 10 memory e mat temperaturen brenda 1 sekondi dhe i mban ..

-55%

Drite orientuese LED me automatik ndezje gjate nates 1Watt

€3,00 €6,60

Drite LED me auto ndezje gjate nates   Kjo drite LED mund te vendoset tek dhoma e femijeve, koridore shkallet etj. Kur te fillon te erre..

-29%

Drite vogel orientuese me celes sigurie

€5,50 €7,80

Drite vogel orientuese me celes sigurie.  Kjo drite e vogel perdoret per te mbyllur ndonje shtek rryme qe femia mos t'i vendose gishtat ne rry..

-51%

Kohor per pastrim te dhembeve dhe duarve

€6,20 €12,60

Kohor per pastrim te duarve dhe dhembeve. Shume here ndodhe qe femijet shpejt dhe jo mire i pastrojne duart dhe dhembet. Kjo paisje qe montohet shume ..

-15%

Krehese flokesh per femije

€5,70 €6,70

  Kreher dhe brushe per floke te bebave   Ky set eshte ideal per floke me te mire te femijeve. Kreheri eshte i krijuar ..

-28%

Mbajtes batanije per femije

€5,15 €7,15

Keto lidhese jorgani bejne qe femiu kur te flen gjate nates mos me u shplu. Ne paketim jane 4 copa. This practical blanket holder will keep your..

-25%

Mbeshtjelles-mbrojtes per termometer

€1,50 €2,00

Mbeshtjelles-mbrojtes per termometer..

-33%

Mbroni femijet nga qoshet e tavolinave prej qelqi

€4,00 €6,00

Mbroni femijet nga qoshet e tavolinave prej qelqi Mbron femijet mos me u lendu ne skaje te mrephta te mobiljeve , tavolinave prej qelqi etj. N..

Mbroni femijet nga qoshet e tavolinave/rafteve

€6,70

Mbrojtese te vogla per qoshe te ndryshme   Mbron femijet mos me u lendu ne skaje te mrephta te mobiljeve , tavolinave etj. Ne paketim jane ..

-34%

Paisje per bllokimin e fiokave / dritareve

€3,95 €5,95

  Paisje per bllokimin e fiokave / dritareve Mbron qe femiu mos me i hap fiokat. Ky bllokues eshte i lehte per te rriturit, mirepo femij..

-60%

Paisje per bllokimin e frigoriferit

€2,30 €5,75

Sigurese per dere frigoriferi  Mbron nga femiu qe mos me e hap frigoriferin ose frizin The Refrigerator Latch helps prevent children from o..

-40%

Paisje per bllokimin e xhamit

€3,00 €5,00

Sigurese e dyerve te xhamit qe femiu mos me I hap. The Glass Cabinet Latch helps prevent children from opening glass display or audio cabinets. ..

-25%

Pasqyre për vëzhgim të fëmive

€6,00 €8,00

Pasqyre veture qe femiun me pas ne vezhgim gjate vozitjes Kjo pasqyre eshte praktike dhe ju ndihmon te keni ne vezhgim femijen tuaj I cili eshte I ..

-34%

Prize qe parandalon rrezikun e femijeve

€3,90 €5,90

  Mbrojtese per shteka te rrymes    Safety plug for sockets which offers protection against inadvertent contact with live part..

-34%

Prize qe parandalon rrezikun e femijeve

€3,90 €5,90

Mbrojtese per shteka te rrymes    Safety plug for sockets which offers protection against inadvertent contact with live parts of the p..

-33%

Prize qe parandalon rrezikun e femijeve

€4,15 €6,15

Kapak per shteka rryme qe femiu mos me i shti gishtat ne shteke    Safety plug for sockets which offers protection against inadvertent..

Set me artikuj te ndryshem per sigurimin e femijeve

€18,30

Set - Komplet nga mbrojtes te ndryshem te bebave   Ky set 28-pjesesh permban produkte mbrojtese te burimeve te rreziqeve mbrenda shtepise. ..

-29%

Sigurese e dyerve / dollapave qe femiu mos me I hap

€4,80 €6,80

Sigurese e dyerve / dollapave qe femiu mos me I hap. Poashtu keto siguresa mund te jene te pershtatshme edhe per frigorifer, friz dhe lavanderi. ..

Shfaq 1 nga 20 nga 20 (1 Page)
bookmark rocket phone